ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η παρουσίαση του βιβλίου της Κατερίνας Πλουμιδάκη “Δανεικός Χρόνος”, για καλό σκοπό!

Καταρχήν, έχω διαβάσει το βιβλίο πέρυσι το καλοκαίρι στις Σπέτσες, και με ενθουσίασε. Δεν το διάβασα, στην πραγματικότητα το ρούφηξα μία ημέρα, από το πρωί έως το απόγευμα στην παραλία. Και της το είπα. Η συγγραφέας του βιβλίου “Δανεικός Χρόνος”, η Κατερίνα Πλουμιδάκη είναι φίλη μου, και όπως νοιώθω για το σύνολο των φιλενάδων μου, την εκτιμάω πολύ. Θαυμάζω το ταλέντο της να σε παρασύρει με την μαγική πένα της, να ολοκληρώνει όλα όσα ξεκινάει, να κρατάει ευγενικούς, νηφάλιους και χαμηλούς τόνους, όπως κάνουν οι πραγματικά ταλαντούχοι. Έτσι, όταν τις προάλλες μου ζήτησε να είμαι εγώ η συντονίστρια της παρουσίασης του συγκεκριμένου βιβλίου, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για τον εξοπλισμό της 4ης Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης της «ΕΣΤΙΑ», η τιμή για εμένα ήταν μεγάλη, και η χαρά ακόμη μεγαλύτερη.

Με την Κατερίνα Πλουμιδάκη, νωρίτερα σήμερα στην “Παλιά Αγορά” στην Φιλοθέη, όπου είχαμε ραντεβού για να συντονίσουμε όλο το πρόγραμμα της παρουσίασης του βιβλίου “Δανεικός Χρόνος”

Σκοποί του Σωματείου «ΕΣΤΙΑ», είναι η εφ’ όρου ζωής δωρεάν παροχή φροντίδας και ειδικής θεραπευτικής αγωγής, και άλλης αναγκαίας αγωγής, εκπαίδευσης, κοινωνικής προσαρμογής, επαγγελματικού προσανατολισμού, επαγγελματικής προκατάρτισης και κατάρτισης, κοινωνικό-οικονομικής ένταξης, εργασιακής απασχόλησης ατόμων με νοητική υστέρηση ή άλλη αναπηρία με παρόμοια της νοητικής υστέρησης χαρακτηριστικά. Πως να μην με τιμάει και να με γεμίζει χαρά μία τέτοια πρόταση;

Ομιλητές εκδήλωσης θα είναι οι Σάκη Κυπραίου, Γιώργος Κατσαρός, Λουκίλα Καρρέρ-Πλέσσα, Γιώργος Κοκοτός, Γιώργος Τσούκαλης, Κωνσταντίνος Αραβώσης και Νόνη Δούνια, υπέρ-ταλαντούχοι και αγαπημένοι όλων μας, όλοι τους.

Σας περιμένουμε όλους λοιπόν, αυτή την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, στις 18:00′, στο Αμφιθέατρο της Ελληνογαλλικής Σχολής Ουρσουλινών, Ψυχάρη 10, στο Νέο Ψυχικό, όπου ο «Σύλλογος Φίλων της Εστίας», η Κατερίνα Πλουμιδάκη και εγώ προσωπικά, σας προσκαλούμε να έρθετε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση του βιβλίου «ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ», και να βοηθήσετε με την παρουσία σας (και με μόλις 10 ευρώ, που θα δίνεται το βιβλίο ειδικά για την βραδιά), ένα τόσο σημαντικό έργο, όπως αυτό που με τόση αγάπη στηρίζει το Σωματείο “ΕΣΤΙΑ”. Της παρουσίασης θα ακολουθήσει κοκτέιλ.

Η παρουσίαση του βιβλίου από τόσο εμπνευσμένους ανθρώπους όσο αυτοί που θα τιμήσουν την εκδήλωση, όσο και ο ίδιος ο σκοπός της ίδιας της βραδιάς, θα σας συνεπάρουν.

It’s good to know: Η Κατερίνα Πλουμιδάκη γεννήθηκε και έζησε τα πρώτα της χρόνια στο Λονδίνο. Τελείωσε το σχολείο στην Αθήνα και σπούδασε Computer Science στο Πανεπιστήμιο King’s College του Λονδίνου. Ξεκίνησε την επαγγελματική της δραστηριότητα από τον χώρο της πληροφορικής στο Λονδίνο, τη Γενεύη αλλά και την Αθήνα, όπου και επέστρεψε μόνιμα.
Για τέσσερα χρόνια παρουσίασε στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση το δελτίο ειδήσεων στα αγγλικά. Εργάστηκε στον τομέα των δημοσίων σχέσεων και έλαβε μέρος σε τηλεοπτικές σειρές ως ηθοποιός.

error: Content is protected !!