ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η παράσταση της Κατερίνας Βρανά για τους σκοπούς της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών!

Η Κατερίνα Βρανά δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι ένας άνθρωπος πολύ θετικός, ιδιαίτερος, ξεχωριστός. Χθες έδωσε μια παράσταση, στο κατάμεστο από κόσμο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών, της οποίας τα έσοδα διατέθηκαν για τα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και των Φίλων του Ιδρύματος Θεοτόκος.

Η Κατερίνα Βρανά στη σκηνή του θεάτρου του Κολλεγίου Αθηνών-Ψυχικού

Κατάμεστο το Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνώ-Ψυχικού για την Κατερίνα Βρανά και για τους σκοπούς της παράστασης

«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά μου να συνεργάζομαι με το Μαζί για το Παιδί. Πιστεύω ότι κάνουν πολύ αξιόλογη δουλειά την οποία όλοι την έχουμε ανάγκη. Δεν θέλω να ακούγομαι κλισέ αλλά τα παιδιά είναι η ελπίδα και το ίδιο το μέλλον. Οπότε είμαι υπέρ οποιασδήποτε ενέργειας η οποία τα βοηθάει και τα στηρίζει» λέει η ίδια για την συγκεκριμένη παράσταση που αφιερώνει στα παιδιά της Ένωσης.

Ντένης Ηλιάδης, Αλίκη Μαρτίνου, Αταλάντη Μαρτίνου, Ντίνος Κόκκαλης

Η ίδια μιλάει για αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση και τονίζει την αξιόλογη δουλειά που γίνεται εδώ και χρόνια από την Ένωση. Υπογραμμίζει πως σημασία στη ζωή έχει να την γεμίζει κανείς με αγάπη, με σεβασμό αλλά και γέλιο. «Να βρίσκεις πάντα τη δύναμη ν’ αντιμετωπίζεις ό,τι σου φέρνει η ζωή», είναι μια φράση σας που κρύβει βαθιά και ισχυρά μηνύματα. Μέσα από τις παραστάσεις σας πως το περνάτε και πως το εισπράττει ο κόσμος αυτό; «Πιστεύω βαθύτατα ότι αυτά που σου δίνουν δύναμη στη ζωή είναι το να είσαι καλά με τον εαυτό σου και να κάνεις αυτό που σε γεμίζει. Έχει σημασία να γεμίζεις τη ζωή σου με αγάπη, σεβασμό και γέλιο. Νομίζω ότι αυτά είναι τα συστατικά τα οποία θα σε στηρίξουν σε ό,τι και αν περάσεις. Για μένα προσωπικά η δύναμή μου προέρχεται από το χιούμορ, το οποίο καταλήγει να γίνει στάση ζωής. Ο κόσμος το αντιλαμβάνεται αυτό πολύ έντονα μέσα από τις παραστάσεις μου, οι οποίες θέλω να είναι πάρτι αγάπης και γέλιου. Αν ως συνέπεια του παραπάνω, ο κόσμος παίρνει και δύναμη τόσο το καλύτερο».

Αλεξάνδρα Μαρτίνου, Πρόεδρος της Ένωσης Μαζί για το Παιδί, Ιωάννης Παπαδάτος, Διευθυντής Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, Ευρωκλινική Παίδων και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Μαζί για το Παιδί

Τέλος, πως θα ήθελε η Κατερίνα Βρανά να ήταν ο κόσμος μας; Πως τον έχετε ειδυλλιακά φανταστεί; «Με μένα βασίλισσα, με πολύ χιούμορ και γέλιο, πολλή αγάπη, πολλά στρας και παγέτες, με λιγότερους πολέμους και οικολογικές καταστροφικές. Ο ιδανικός μου κόσμος είναι αυτός στον οποίο όλοι αντιμετωπίζουν τους πάντες και τα πάντα με αγάπη, σεβασμό και γέλιο».

Αλεξάνδρα Μαρτίνου, Πρόεδρος της Ένωσης Μαζί για το Παιδί, Μαρίλη Φραγκίστα, Μαριλένα Μηναϊδη

Μάιρα Τσαβλίρη , Χριστίνα Τσατσάκη

Σοφία Χαρακόπουλου, Μαριλένα Μηναϊδη

Στέφανος και Ιωάννα Γαβριηλίδη, Αλεξία Βερνίκου

Αμαλία Κωνσταντίνου-Πισάντε , Μιρέλλα Ζαμκίνου

Μαργαρίτα Κουτεντάκη, Ρίκη Τριανταφυλλίδη, Μαρία Τσίκη Παπανδρέου

Ναταλία Χριστοδούλου με τη μητέρα της Έφη

Αλίκη Χατζοπούλου, Λιόνα Μπαχά

Σοφή και Μαρίτα Μυτιληναίου

Καλλιόπη Καρβούνη, Μαίρη Φιξ

Κλημεντίνη Βασιλοπούλου-Ταλούμη και Τηλέμαχος Ταλούμης

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!