ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Επίδειξη του Vlassi Holeva για την ενίσχυση του Προγράμματος Υποτροφιών του Κολλεγίου Αθηνών!

Εντυπωσιακή, διεθνών προδιαγραφών επίδειξη μόδας διοργάνωσαν οι Επιτροπές Γονέων Αποφοίτων και Γονέων για το Πρόγραμμα Υποτροφιών του Κολλεγίου Αθηνών σε συνεργασία με τον κορυφαίο Έλληνα σχεδιαστή Βλάση Χολέβα, στο Hilton Athens. Ο σχεδιαστής, με σημαντική παρουσία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσίασε μοντέρνες, υψηλής αισθητικής δημιουργίες από τέσσερις διαφορετικές συλλογές της νέας κολεξιόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των δράσεων των Επιτροπών για την ενίσχυση του Προγράμματος Υποτροφιών.

Στην ομιλία της στην εκδήλωση, η Πρόεδρος της Επιτροπής Γονέων Αποφοίτων Έπη Δούμα ευχαρίστησε τους χορηγούς και υποστηρικτές και ανέφερε ότι οι Επιτροπές Γονέων Αποφοίτων και Γονέων λειτουργούν αποκλειστικά σε εθελοντική βάση, υποστηρίζοντας το έργο του Κολλεγίου και συνεργάζονται ως φορείς και πρεσβευτές του οράματος των ιδρυτών και της παράδοσης προσφοράς που κάνει το Σχολείο να ξεχωρίζει. H Πρόεδρος της Επιτροπής Γονέων Μαργαρίτα Κουτεντάκη τόνισε ότι η συνέχιση των δράσεων των Επιτροπών για την ενίσχυση του Προγράμματος Υποτροφιών προβάλλει την αξία του εθελοντισμού, δίνοντας το παράδειγμα στα παιδιά και κινητοποιώντας τη συμμετοχή και υποστήριξη όλων για τη δημιουργία μιας σύγχρονης, ανοικτής, ποικιλόμορφης μαθητικής κοινότητας.

Μάιρα Τσαβλίρη, Μαργαρίτα Κουτεντάκη, Αλίκη Κελαϊδή-Χατζοπούλου

Άννα Ροκοφύλλου, Μαργαρίτα Κουτεντάκη, Μαργαρίτα Δρίλλια, Όλγα Προυκάκη

Άννα Μαμιδάκη-Σκλαβενίτη, Ελένη Σαραντίτη-Πατσέα

Νίνα Παπαϊωάννου, Εμμανουέλα Μουσαμά

It’s good to know: Το Πρόγραμμα Υποτροφιών, από την ίδρυση του Κολλεγίου, υπηρετεί την κοινωνική και παιδαγωγική αποστολή του Σχολείου και αποτελεί ξεχωριστό στοιχείο της φυσιογνωμίας του. Κάθε χρόνο στηρίζει εκατοντάδες μαθητές, των οποίων οι οικογένειες αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, αναδεικνύοντας τους ισχυρούς δεσμούς αλληλεγγύης της Κολλεγιακής οικογένειας. Κατά τη σχολική χρονιά 2018-2019, το Πρόγραμμα στήριξε 621 μαθητές, εξασφαλίζοντας τη συνέχιση της φοίτησής τους στο Κολλέγιο.

Eia Jackson, Μαίρη-Ειρήνη Τριανταφύλλου

Σίσσυ Κοζώνη, Δημήτρης Λυμπερόπουλος, Ρίτα Πικρού-Μωραϊτάκη

Κασταλία Σαμοΐλη, Ελένη Δρακοπούλου

Νούλη Μανώλη, Μαργαρίτα Κουτεντάκη, Άννυ Ιωαννίδη

Μαργαρίτα Κουτεντάκη, Ντόρα Ψαλτοπούλου-Δημοπούλου

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!