ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Νέα Συλλογή ZoeK FW22 στο The Pop up Project: All I Want For Christmas!

Η Νέα Συλλογή ZoeK FW22 είναι βιώσιμη, hand-painted και επεκτείνεται σε όλους του τομείς της fashion δράσης της σύγχρονης γυναίκας με δυναμικά total looks με τα signature jackets και τα statement παντελόνια & πλεκτά.

H Ζωή Κέρος στο ατελιέ της σχεδιάζοντας τη νέα της συλλογή

SAFARI JACKETS MANTRA: Νέα hand curated jackets με body positive γραμμή, διαθέσιμα στα signature χρώματα χακί και μαύρο και στη fashion παλέτα των magenta, petrol kai off white, αποτυπώνουν με χειρόγραφο σχέδιο και χρώμα το μήνυμα και το σύμβολο που εκφράζει την κάθε γυναίκα που το φοράει.

New entry στα πανωφόρια είναι τα καπιτονέ μπουφάν που είναι reversible (από τη μία πλευρά μονόχρωμο χακί και από την άλλη πλευρά λεοπάρ- αποκλειστικά σχεδιασμένο print απο το design team) μετουσιώνοντας την ελευθερία του styling στο απόλυτα ZoeK power piece της σεζόν. Το νέο ZoeK Winter Special Drop ολοκληρώνεται με πλεκτά και τα παντελόνια για ένα total ZoeK outfit.

Η δημιουργός του ZoeK, Zωή Κέρος, είναι πλάσμα συναρπαστικό που ταξιδεύει ασταμάτητα στο χώρο και στον χρόνο και εναλλάσσει τις πλευρές της ανάλογα με τα δεδομένα του παρόντος. Επίσης, βιώνει και εκφράζει τα ποικίλα συναισθήματα και ανάγκες ενός new age look και αφουγκράζεται τον παλμό των λιτών γραμμών, των βιώσιμων πρώτων υλών και των aesthetics με ενσυναίσθηση.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στο Attica x Golden Hall, στο ZoeK Showroom, Κηφισιά και online, ενώ ολοκληρωμένη  μπορείτε να την βρείτε στο The Pop up Project: All I Want For Christmas, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 09 και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, στην Κηφισιά.

Let’s Jingle & Mingle Together!

error: Content is protected !!