Η Maya Zoulovits στο The Pop Up Project: Jungle Bells!

25/11/2019 • THE POP UP PROJECT

Με χαρούμενο και εορταστικό κλίμα η Μάγια μάς καλωσορίζει στον ονειρικό κόσμο των κοσμημάτων της!

Το φετινό γούρι είναι η “Speira” ένα πανίσχυρο σύμβολο, ο τρόπος που δημιουργείται η ίδια η ζωή!
Συνδυάζει το σχήμα ενός κύκλου και με τη δυναμική κίνησή του συμβολίζει το χρόνο, τη συνέχεια & την εξέλιξη.

 Η Μάγια εμπνεύστηκε το γούρι με τις 20 ακτίνες δημιουργίας, αισιοδοξίας και λάμψης για μια μοναδική χρονιά! Κάθε μία από τις ακτίνες αυτές προέρχεται και επιστρέφει στο κέντρο, το οποίο μάς βοηθά να αποδεχτούμε και να διαχειριστούμε τις αλλαγές στην πορεία της ζωής μας!
Ακολούθησε κι εσύ τις μαγικές 20 ακτίνες του …. για να βρεθείς στο μονοπάτι της ζωής που ονειρεύεσαι!

Στο «Maya Zoulovits Workshop» θα βρείτε κοσμήματα φτιαγμένα από την ίδια που αντιπροσωπεύουν απλές γραμμές και μια άνετη κομψότητα.


Οι δημιουγίες της Μάγιας όπως πάντα υπέροχες, ιδιαίτερες και σύγχρονες για να εκφράσουν την προσωπικότητά σας και να ξεχωρίσετε!

Με easy to wear διάθεση σε χρυσό και ασήμι αναδεικνύει σχέδια πρωτότυπα όπως τα σκουλαρίκια “Jasmine”, “Iokasti” ή τα πολυμορφικά “Trap”. Μοναδικά κολιέ σαν το “semicircle” θα μεταμορφώσουν το στυλ σας. Αν πάλι επιλέγετε διακριτικούς όγκους τα δαχτυλίδια “Αlma”, “Wide” και “Matchpoint” θα γίνουν τα αγαπημένα σας!

Αν είστε λάτρεις του online shopping αναζητείστε τις παλιές αλλά και τις καινούριες συλλογές της Μάγιας στο www.mayazoulovits.gr που εύκολα και γρήγορα μπορούν να ντύσουν κάθε σας απόδραση ή να περάσετε μια βόλτα από τα καταστήματά της σε Κηφισιά και Ναύπλιο για να τα θαυμάσετε όλα από κοντά!

Ολοκληρωμένη τη Συλλογή μπορείτε να τη βρείτε στο The Pop Up Project: Jungle Bells, την Παρασκευή 6 & το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons