Η “Only For You” στο The Pop Up Project: Jungle Bells!

26/11/2019 • THE POP UP PROJECT

Είναι το brand που έχει την τιμητική του κάθε τέτοια εποχή, οι δημιουργίες της συλλογής της Άντζυς Γεωργακοπούλου είναι αυτές που ξεχωρίζουν τόσο για την υψηλή ποιότητα όσο για την αισθητική τους!

Όπως κάθε χρόνο, στο Χριστουγεννιάτικο The Pop Up Project μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μενταγιόν, βραχιόλι, μπρελόκ, αρωματικό κερί και διακοσμητικό κουτί της “Only For You”.

Μενταγιόν σε χρυσή, ροζ και ασημένια επιχρύσωση.
Τιμή: 35,00€


Βραχιόλι σε χρυσή, ροζ και ασημένια επιχρύσωση.
Τιμή: 25,00€

Υπάρχουν δυο επιλογές γυάλινων pots με αρωματικό κερί Mediterranean fig: σε μαύρο, λευκό, nude και γκρι, διακοσμημένα με plexiglass – καθρέφτη καπάκι σε blue grey ή bronze, πάνω στα οποία υπάρχει τρισδιάστατο το σχέδιο του Charm 2020.

Λευκό ή γκρι pot με αρωματικό κερί Mediterranean fig, διακοσμημένο σε κουτί.
Τιμή: 25,00€

Κουτί Plexiglass καθρέφτης με τράπουλα σε bronze, blue grey, sky blue ή royal green.
Τιμή: 35,00€

Καλύπτοντας και την κατηγορία του επαγγελματικού δώρου, στη συλλογή της “Only For You” φέτος υπάρχει plexiglass – καθρέφτης κουτί, δυο διαστάσεων, με την επιλογή τριών διαφορετικών αποχρώσεων σε blue grey, bronze ή royal green και κασετίνα τράπουλας από plexiglass – καθρέφτη, με την επιλογή τεσσάρων διαφορετικών αποχρώσεων σε blue grey, bronze, sky blue ή royal green, στα καπάκια των οποίων υπάρχει τρισδιάστατο το σχέδιο του Charm 2020.

Είναι το brand που έχει την τιμητική του κάθε τέτοια εποχή, οι δημιουργίες της συλλογής της Άντζυς Γεωργακοπούλου είναι αυτές που ξεχωρίζουν πάντα για την υψηλή ποιότητα και αισθητική!

Μπρελόκ με ασημένια επιχρύσωση.
Τιμή: 25,00€

Ολοκληρωμένη τη Συλλογή μπορείτε να τη βρείτε στο The Pop Up Project: Jungle Bells, την Παρασκευή 6 & το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons