ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Μαρίνα Βερνίκου παροτρύνει τις Αθηναίες να δωρίσουν τις Haute Couture δημιουργίες τους!

Πρόκειται για τη νέα φιλανθρωπική προσπάθεια της CREAID, η οποία έχει τίτλο “Haute Couture Collection” και επικεντρώνεται στη συγκέντρωση αντικειμένων Υψηλής Ραπτικής και Limited Edition που θα δωρίσουν Έλληνες και διεθνείς υποστηρικτές από όλο τον κόσμο. Μέχρι στιγμής, μερικές από τις πιο ξεχωριστές δημιουργίες Υψηλής Ραπτικής έχουν δωρίσει για τους σημαντικούς σκοπούς της CREAID οι κυρίες Μαριάννα Λάτση, Randa Ghandour, Ελμίνα Κοπελούζου, Ιωάννα Μαρινοπούλου, Αλεξάνδρα Ζάκκα Χαλκιά, Ειρήνη Νταϊφά, Άννυ Πετράκη, Hala Khoury, Majd Samaan, Αλεξία Διβάνη, Μπέκυ Στραβελάκη, Μαρίνα Λεμονή, Έλσα Αναστασιάδη αλλά και η Έλενα Κουντουρά, ενώ καθημερινά, όλο και περισσότερες Αθηναίες -και όχι μόνο- υποστηρίζουν τον μη-κερδοσκοπικό οργανισμό που δημιούργησε η Μαρίνα Βερνίκου, για να παροτρύνει όλο και περισσότερο κόσμο να βοηθήσει όπου υπάρχουν στοχευμένες ανάγκες.

Gianni Versace clutch donated by Mrs. Marianna Latsis

Chanel mini white clutch donated by Alexandra Zakka

Lady Dior bag donated by Mrs. Irene Daifa

Gianni Versace donated by Mrs Marianna Latsis

Lanvin handbag donated by Ioanna Marinopoulos

Urania Gazelli clutch donated by Mrs Elmina Kopelouzou

Η δημοπρασία-έκθεση των αντικειμένων θα πραγματοποιηθεί στις 3 Απριλίου του 2019 με την καθιερωμένη εκδήλωση στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Αθηναίς» και τα έσοδά της θα διατεθούν για την δημιουργία παιδικής χαράς στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αττικόν.

The iconic CHANEL tweed coat – dress donated by Mrs Annie Petraki

Η CREAID είναι ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός με μια στοχευμένη ανθρωπιστική αποστολή, που εξυπηρετείται μέσα από δημιουργικές και καλλιτεχνικές πρωτοβουλίες. Θεμελιώδης αρχή του είναι “Δημιουργώ για να Βοηθώ», και στοχεύει να συνδυάζει τη δημιουργικότητα μέσα από έργα τέχνης με τη βοήθεια για εκείνους που έχουν ανάγκη. Είναι ένας οργανισμός που χρησιμοποιεί την καλλιτεχνική έμπνευση και δημιουργίες των υποστηρικτών του, προκειμένου να παράσχει βοήθεια στην τοπική κοινότητα και την ευαισθητοποίηση μέσα από αυτές τις δημιουργικές και καλλιτεχνικές πρωτοβουλίες.

Maria Lucia Hohan Dress donated by Mrs. Elsa Anastasiadi

Christian Dior masterpiece designed by John Galliano donated by Mrs. Hala Khoury

Valentino deux pieces donated by Mrs Hala Khoury

Embroidered Valentino jacket donated by Mrs Beckie Stravelaki

Fendi Fur coat donated by Mrs Hala Khoury

Laskaris coat donated by Mrs Alexia Divanis

Laskaris dress donated by Mrs. Marina Lemonis

John Galliano coat – dress donated by Minister of Tourism Mrs Elena Kountoura

Μήπως ήρθε η ώρα να ανοίξεις και εσύ την ντουλάπα σου;

error: Content is protected !!