ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

I Live For Me #GiveitCampaign

Το I LIVE FOR ME φιλοξενήθηκε στο Athens Metro Mall, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, την Πέμπτη 7 Απριλίου ως και το Σάββατο 9 Απριλίου, στο πλαίσιο της καμπάνιας #GiveitCampaign.
Ο χώρος του I LIVE FOR ME στήθηκε στην είσοδο του εμπορικού κέντρου, με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου. Αυτό έγινε μέσω διανομής έντυπου ενημερωτικού υλικού και των social media, καθώς ο κόσμος που βρέθηκε στο σημείο φωτογραφιζόταν στο ειδικά τοποθετημένο για την εκδήλωση photo booth, και καθένας έδινε τη δική του προτροπή για να ξεκινήσουμε μια καλή συνήθεια, #GiveItAGo, ή να σταματήσουμε μία βλαβερή, #GiveItUp .

Αντώνης Βλοντάκης

Αντώνης Βλοντάκης

Ευαγγελία Αραβανή

Ευαγγελία Αραβανή

Δήμητρα Κωστάκη

Δήμητρα Κωστάκη

Κορίνα Στεργιάδου

Κορίνα Στεργιάδου

Το «παρών» έδωσε ο πρόεδρος του I LIVE FOR ME, Δρ. Νίκος Μεταξωτός, καθώς επίσης, φίλοι και υποστηρικτές του σωματείου, όπως η πρέσβειρα της καμπάνιας Τόνια Σωτηροπούλου, συμβάλλοντας στη διάδοση του μηνύματος ότι το πιο σημαντικό όπλο απέναντι στον καρκίνο είναι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση. Η καμπάνια #GiveitCampaign θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων Καρκίνου, με μία σειρά από επιπλέον ενέργειες και δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης.

Δήμητρα Κωστάκη, Δρ. Νίκος Μεταξωτός, Τζένη Μπότση

Δήμητρα Κωστάκη, Δρ. Νίκος Μεταξωτός, Τζένη Μπότση

Βάσω Κολυβά, Βίκυ Κάβουρα

Βάσω Κολυβά, Βίκυ Κάβουρα

Σχετικά με το μη κερδοσκοπικό σωματείο I LIVE FOR ME:
Το I LIVE FOR ME δημιουργήθηκε το 2010 με στόχο να βοηθήσει τους ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο και χρόνια νοσήματα και τις οικογένειές τους, να διαχειριστούν τις επιπτώσεις της ασθένειας στην καθημερινότητά τους. Ταυτόχρονα, έχει ως στόχο, μέσω δράσεων ενημέρωσης, να πετύχει την ευαισθητοποίηση του κοινού στο κρίσιμο ζήτημα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης για τον καρκίνο και άλλα χρόνια νοσήματα.

error: Content is protected !!