ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η «La Collection Privée Christian Dior» υποδέχθηκε τους καλεσμένους της στο Nammos Village!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η πρώτη μπουτίκ «La Collection Privée Christian Dior» στην Ελλάδα υποδέχεται τους λάτρεις της υψηλής αρωματοποιίας στο Nammos Village της Μυκόνου για να τους μυήσει σε μια μοναδική αρωματική εμπειρία. Και αυτό το καλοκαίρι η μπουτίκ «La Collection Privée Christian Dior» υποδέχεται στο εξωτικό Nammos Village τις πιο κομψές παρουσίες του νησιού, που έχουν την τύχη να περιηγηθούν στη γαλλικής κομψότητας ατμόσφαιρα του φωτεινού και ζεστού χώρου, με κυρίαρχη μια χαρούμενη παλέτα χρωμάτων από τα εμβληματικά μπουκάλια που απλώνονται μεταφέροντάς τους στην παραμυθένια Grasse, στις εκτάσεις με τα αμέτρητα λουλούδια που «ανθίζουν» μέσα στα αρώματα La Collection Privée Christian Dior.

Ιωάννα Τριανταφύλλη ((Parfums Christian Dior Hellas) – Ζέτα Τσακούμη (Do It For Fun PR) – Τάνια Τρακάκη (Parfums Christian Dior Hellas)

Εκεί, εκλεκτοί επισκέπτες, όπως οι Χριστίνα Πολίτη, Έβελυν Καζαντζόγλου, Σίσσυ Φειδά, Κατερίνα Ευαγγελινού κ.ά. έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πιο πολυτελή συλλογή του οίκου και να ανακαλύψουν τις αγαπημένες τους συνθέσεις ανάμεσα στα 22 αρώματα από κλασικές, αλλά και πρωτότυπες λαμπερές ευωδίες τις οποίες συμπληρώνουν κεριά, σαπούνια και μεταξωτά φουλάρια αρωματισμού Mitzah.

Έβελυν Καζαντζόγλου

Τις εντυπώσεις κλέβουν, φυσικά, οι νέες προσθήκες στην πολυτελή σειρά, όπως το Eden Roc, ένα ταξίδι στις θάλασσες της Μεσογείου, το παιχνιδιάρικο Tobacolor, μια κλασική σύνθεση που αντανακλά το άρωμα του καπνού με μια εκπληκτική αύρα γύρω από την παραδοξότητα ενός παγωμένου ναργιλέ, καθώς και το Vanilla Diorama, εμπνευσμένο από το «μαύρο χρυσό» της υψηλής αρωματοποιίας, τη βανίλια.

Έλενα Γαλύφα

Χριστίνα Πολίτη

Κατερίνα Ευαγγελινού

H «La Collection Privée Christian Dior» γεννήθηκε μέσα από την παθιασμένη αγάπη για το άρωμα που υπήρξε πάντα χαραγμένη στην ιστορία του οίκου Dior.

Ζέτα Τσακούμη – Ελένη Βουλγαράκη – Κατερίνα Ευαγγελινού – Έλενα Γαλύφα

Μαρία Παπαγεωργίου

Ελένη Βουλγαράκη

Σίσσυ Φειδά

Έβελυν Καζαντζόγλου

It’s good to know: Για όσους επιθυμούν να ζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία υψηλής αρωματοποιίας, το pop-up store της Μυκόνου θα παραμείνει ανοιχτό έως τον Σεπτέμβριο.

error: Content is protected !!