ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Kayak δηλώνει έμπρακτα την ευαισθητοποίηση της για το περιβάλλον!

Η Κayak η ελληνική εταιρεία παγωτού ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον αλλά και έχοντας ως φιλοσοφία τη δημιουργία και παραγωγή παγωτού χρησιμοποιώντας μόνο αγνά και φυσικά υλικά που προσφέρει η φύση, προχώρησε σε συνεργασία με την εταιρεία Blue Marble Disruptive Technologies. Η συνεργασία αυτή προέκυψε στο πλαίσιο της διαρκούς αναζήτησης της εταιρείας για την παροχή εξαιρετικών προϊόντων και κατόπιν επιτυχούς ολοκλήρωσης πιλοτικού έργου προκειμένου να δηλώσει έμπρακτα την ενεργή συμμετοχή και ευαισθητοποίησή της σε θέματα περιβάλλοντος. Η πρόταση της Blue Marble για τη μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος που προέρχεται από κινητήρες εσωτερικής καύσης, εναρμονίζεται πλήρως με τη επιθυμία της Kayak για μείωση των ρύπων.

Η Kayak δηλώνει έμπρακτα την ευαισθητοποίηση της για το περιβάλλον επιλέγοντας τη Blue Marble με σκοπό τη μείωση του Ανθρακικού Αποτυπώματος!

Το προϊόν ήδη τοποθετείται στις δεξαμενές καυσίμων όλων των κινητήρων εσωτερικής καύσης , δηλαδή των ιδιόκτητων φορτηγών ψυγείων που διαθέτει η εταιρεία για την ασφαλή μεταφορά των προϊόντων της. Η Kayak στοχεύει τη μείωση των ρύπων της κατά 72% μέχρι και το 2022 και στηρίζει τις επιχειρήσεις που συμβάλουν στην περαιτέρω μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Είναι ευτυχία και παρήγορο να βλέπεις κορυφαίες βραβευμένες Ελληνικές επιχειρήσεις να στρέφουν το βλέμμα τους σε θέματα που αφορούν το όφελος του περιβάλλοντος, επιδεικνύοντας με τις επιλογές τους τη κατεύθυνση που πρέπει να πάρουμε όλοι μας, με σκοπό τη μείωση του Ανθρακικού Αποτυπώματος και των ρύπων.

error: Content is protected !!