ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Christmas with Aria Fine Catering!

Φέτος τα Χριστούγεννα, στείλτε στους φίλους, συνεργάτες & πελάτες σας τα πιο γλυκά δώρα, μέσα από τον Χριστουγεννιάτικο κατάλογο Aria Deli 2021.
Το σοκολατένιο δέντρο της Aria με Βέλγικη σοκολάτα Callebaut, κουραμπιέδες και μελομακάρονα -και με επικάλυψη bitter σοκολάτα- σε πολυτελείς συσκευασίες, τραγανά gingerbread cookies σε μεταλλικά κουτιά, όλα χειροποίητα και όλα με την υπογραφή ARIA DeLI.
Δείτε εδώ όλη τη συλλογή δώρων.

Ρεβεγιόν στο σπίτι με την Aria.
Το πνεύμα και η μαγεία των Χριστουγέννων κρύβονται στις μικρές, γλυκές οικογενειακές στιγμές. Δημιουργήστε το δικό σας μαγικό Χριστουγεννιάτικο τραπέζι επιλέγοντας γιορτινά εδέσματα από το νέο κατάλογο της ARIA. Νιώστε τη μαγεία των Χριστουγέννων και όλα τα υπόλοιπα, αφήστε τα πάνω μας. Όλοι εμείς στην ARIA, στηρίζουμε το έργο του μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού “Παιδικά Χωριά SOS”. Για φέτος τα Χριστούγεννα, διαλέξαμε ένα ξύλινο στολίδι και σας το προσφέρουμε μαζί με κάθε παραγγελία σας.

Δείτε εδώ τον γιορτινό κατάλογο εδεσμάτων -ΗΟ-ΗΟ-ΗΟ- για delivery στην πόρτα σας.

Πληροφορίες:
☎️ 210 96 56 388
✉️ events@aria.gr
? https://aria.gr/contact-us
? Delivered with style

It’s good to know: Εδώ και 24 χρόνια η ARIA διατηρεί την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών για την οποία αναγνωρίστηκε, και την απαράμιλλη γεύση των πιάτων της που προετοιμάζει πάντοτε με φρέσκα εποχικά αγαθά και δημιουργικότητα.
Από την αρχή της λειτουργίας της έχει υπάρξει αποκλειστικό catering σημαντικών προσωπικοτήτων και οργανισμών ενώ παράλληλα βρίσκεται συνεχώς κοντά στους πελάτες της, για την επιτυχημένη διοργάνωση απαιτητικών εκδηλώσεων πολλαπλών κατηγοριών και υψηλού κύρους, χαρίζοντας δυνατές γευστικές εμπειρίες.
Με πολυετή εμπειρία στο χώρο της εστίασης και με δυναμική παρουσία τα τελευταία χρόνια στο retail catering, η Aria παρέχει ήδη τις υψηλές υπηρεσίες της σε μεγάλους οργανισμούς.

error: Content is protected !!