ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ας αφήσουμε τη σφραγίδα μας σε αυτή τη χρονιά!

Σου είπα για την υπέροχη βόλτα μου στην Χριστουγεννιάτικη Αθήνα. Για την ατμόσφαιρα της Βουκουρεστίου και της Βαλαωρίτου, για τους όμορφα στολισμένους δρόμους, για τις βιτρίνες των πιο εμβληματικών Οίκων που δεν είχαν να ζηλέψουν τίποτα από αντίστοιχες των Μητροπόλεων του κόσμου, για το σακουλάκι με τα ζεστά κάστανα που πήρα έξω από το Athénée, και που είχα τόσα χρόνια να πάρω, για τα flower shops της Κριεζώτου με τις ομορφότερες και πιο ευφάνταστες συνθέσεις που μπορείς να φανταστείς με Αλεξανδρινά και γκι. Ε, λίγο πριν ολοκληρωθεί αυτή η πραγματικά υπέροχη βόλτα με ένα δείπνο στο Senta στη Στοά Σπύρου Μήλιου, έκανα μία στάση στο μοναδικής αισθητικής κατάστημα του αγαπημένου μου Γιάννη Σεργάκη. Το ότι ήταν και ο Νικόλας μαζί μου, το θεωρώ μία απόλυτα ευτυχή συγκυρία…

Mia επίχρυση σφραγίδα σε 18Κ κρέμεται σε ένα μπλε κορδόνι, για να σηματοδοτήσει τη νέα αρχή και να φέρει τύχη και ευδαιμονία.

Αφορμή, για αυτή τη στάση ήταν για να αγοράσω το Γούρι μου για το 2022, αλλά πως μπορείς να αντισταθείς και να μην δοκιμάσεις το CHARNIÈRES MAXI ‘PÉTALE’ RING?

18K Yellow Gold Ring with 0.5CT diamonds and black rhodium finish around the diamonds!!!! LOVE AT FIRST SIGHT!

Λοιπόν, ο κοσμηματοποιός Yannis Sergakis δημιούργησε για γούρι τη δική του, σύγχρονη ανάγνωση των αρχαϊκών σφραγίδων που παραδοσιακά χρησιμοποιούνταν ως σύμβολα και στολίδια σε όλες τις ανθρώπινες κοινωνίες. Ένα κόσμημα- σύμβολο για να βάλουμε τη δική μας σφραγίδα στη χρονιά που έρχεται, κάνοντας πραγματικότητα τα όνειρα και τις επιθυμίες μας.

Bronze Stamp Pendant with 18Κ Yellow Gold plating, attached to an adjustable blue cord. Delivered in a wax sealed envelope.Make your mark on the new year with the YS 2022 Lucky Charm!Celebrate the coming of 2022 with a special seal of good fortune. The New Year Charm is a contemporary take on archaic seals used as symbols and adornments. Made in Yellow Gold plated Bronze, your seal can be worn in many ways, while letting you put a stamp on things to come.
Signed, sealed, delivered, it’s yours!

Mia επίχρυση σφραγίδα σε 18Κ κρέμεται σε ένα μπλε κορδόνι, για να σηματοδοτήσει τη νέα αρχή και να φέρει τύχη και ευδαιμονία. Συμβολίζοντας το αύριο, το γούρι YS2022 φοριέται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και ταιριάζει σε κάθε εμφάνιση. Σφραγισμένο με το παραδοσιακό βουλοκέρι σε έναν λευκό φάκελο, μας καλεί να γιορτάσουμε τον ερχομό της καινούριας χρονιάς, αφήνοντας το σημάδι μας.

Μετά την Φουστανέλα από φίνα πορσελάνη, άλλη μία δημιουργία του Γιάννη Σεργάκη, που αποτελεί ήδη talk of the town!

Ένα για εμένα και άλλο ένα για την κόρη μου!

Αν θέλεις να αποκτήσεις και εσύ το δικό σου Γούρι που θα σε βοηθήσει να αφήσεις την δική σου σφραγίδα σε αυτή τη χρονιά, μπορείς να μπεις εδώ και να το πάρεις. Όμως εγώ θα σε συμβούλευα να κατευθυνθείς προς στο μοναδικής αισθητικής κατάστημα στο πέμπτο νούμερο της Βαλαωρίτου, και να ζήσεις όλη τη μαγική ατμόσφαιρα των ημερών, όπως την έζησα εγώ.

Let the magic begin!

error: Content is protected !!