ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Josephine με δημιουργία Celia Kritharioti στα Mad Video Music Awards 2020

Ο πιο διαχρονικός μουσικός θεσμός, τα Mad Video Music Awards 2020,  προβλήθηκε για ακόμη μία χρονιά, το Σάββατο που μας πέρασε, προσφέροντας στο κοινό συναρπαστικές στιγμές και χαρίζοντας έντονες συγκινήσεις.
Λαμπερές παρουσίες του καλλιτεχνικού στερεώματος έδωσαν το παρόν και ένωσαν τις δυνάμεις τους αυτή τη μοναδική βραδιά. Φυσικά, από τον θεσμό αυτό δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η ιέρεια της μόδας, Celia Kritharioti, όπου έκλεψε τις εντυπώσεις με τις μοναδικές δημιουργίες της.

Πιο συγκεκριμένα, η ταλαντούχα τραγουδίστρια Josephine εμπιστεύτηκε τον διάσημο οίκο, φορώντας μια Haute Couture, ολόσωμη δημιουργία, κεντημένη στο χέρι με κρύσταλλα και ημιπολύτιμους λίθους, ένα sexy σύνολο που κόβει την ανάσα με τις αναλογίες της και το αψεγάδιαστο κορμί της.

Η glam ολόσωμη φόρμα, δια χειρός Celia Kritharioti, της ταίριαζε απίστευτα καθώς τόνιζε τα δυνατά της σημεία, αποσπώντας διθυραμβικά σχόλια στα social media. Η ίδια μοιράστηκε φωτογραφίες και stories, όπως και η διάσημη Ελληνίδα σχεδιάστρια.

H Celia Kritharioti με την ομάδα της, δημιουργούν κάθε χρόνο χειροποίητες δημιουργίες που μοιάζουν βγαλμένες από όνειρο, με αιθέρια υφάσματα και όμορφα χρώματα, κατακτώντας δικαίως μια θέση στον κόσμο της υψηλής ραπτικής. Οι συλλογές του οίκου αποτελούν ύμνο για τη γυναίκα, δίνοντας κίνηση και δυναμισμό στο κάθε τους βήμα, κάτι που γίνεται φανερό σε όλες τις επιδείξεις του.

error: Content is protected !!