ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η imisi collection στο The Pop Up Project OASIS!

Η imisi collection ξεκίνησε από μια ιδέα που συναντήθηκε με έναν ελληνικό μύθο, σύμφωνα με τον οποίο η μαμή Αριάδνη έδενε ένα υφασμάτινο βραχιολάκι στο χέρι κάθε βρέφους, που έφερνε στον κόσμο. Έτσι δημιουργήθηκαν πρώτα τα imisi bracelets, το καθένα με μια μοναδική φράση. Το μόνο που μένει, είναι να βρούμε ποιος φοράει τη φράση που ταιριάζει με τη δική μας, κι έχουμε το άλλο μας μισό!

Η συνέχεια ήρθε με ευφάνταστα αξεσουάρ, για την πόλη, την εξοχή, τις διακοπές ή και το σπίτι. Όλα με ιδιαίτερο σχεδιασμό και μια κρυμμένη ιδέα! Όπως τα mood necklaces που το ύψος τους ρυθμίζεται ανάλογα με τη διάθεση, τα κεριά σε κούπες εμαγιέ, τα witty bracelets που συνδυάζουν το μοναδικό βραχιόλι imisi με πολύτιμα και ημιπολύτιμα στοιχεία.


Εκτός από τη μόνιμη συλλογή της Imisi Collection, φέτος το καλοκαίρι και σε πρώτη παρουσίαση στο The Pop Up Project OASIS, η συλλογή απογειώνεται με τις πλισέ τσάντες που κάνουν την καλοκαιρινή μας έξοδο πιο ανάλαφρη και πιο όμορφη από ποτέ!

Και βέβαια δεν θα λείπουν οι μοναδικές zippi beach towels, οι πετσέτες που αποθηκεύουν σε θήκες με φερμουάρ ό,τι θέλετε να έχετε μαζί σας στη θάλασσα, και οι μοναδικές beach bags που κλείνουν ερμητικά για να μην σας ανησυχεί τίποτα!

Ολοκληρωμένη τη Συλλογή θα τη βρείτε στο The Pop up Project OASIS που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Πέμπτη 2 και την Παρασκευή 3 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στους κήπους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!
Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί το ομορφότερο καλοκαίρι του κόσμου, το Ελληνικό καλοκαίρι!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

Join us & Bring friends!

error: Content is protected !!