Η Costalou Cool Fabrics στο «The Pop Up Project: OASIS» για τους τετράποδους φίλους μας!

31/05/2022 • THE POP UP PROJECT

Η Stella C. γνωστή από τη Μύκονο λόγω των μαγαζιών της  με υφάσματα και τις κατασκευές σε μερικά από τα ωραιότερα σπίτια και μαγαζιά του νησιού παρουσιάζει για άλλη μία φορά φέτος στο The Pop Up Project “OASIS”, το project Costalou cool fabrics αφιερωμένο αποκλειστικά στους τετράποδους φίλους μας!
Η αλήθεια είναι πως όταν έλαβε μέρος στο Χριστουγεννιάτικο Pop Up Project, εγώ δεν είχα ακόμη puppy, και απλά ξεροστάλιαζα από την πολύ γλύκα (και από τη λίγη ζήλια), δίπλα στα βελούδινα μαξιλάρια της με τα μοναδικά χρώματα και τις κομψές τρέσες, που προορίζονταν για τους τετράποδους φίλους μας.

Και μετά ήρθε η Troufa!!!!
Που αρχικά θέλαμε να την βγάλουμε Μπάμια! Αλλά φανταστήκαμε το όνομα κεντημένο πάνω στα εκλεπτυσμένα μαξιλάρια της Στέλλας, και αποφασίσαμε πως ταιριάζει καλύτερα το Troufa… Και για να μην την βγάζει πάνω στο κρεβάτι μας όλη τη νύχτα, κάναμε αμέσως την παραγγελία μας στην Costalou!

Ένα μήνα μετά ήρθε στο σπίτι μας η Troufa, και μαζί με αυτήν το δικό της χειροποίητο βελούδινο κρεβάτι, με κεντημένο με υπέροχα γράμματα το όνομα της.


Λοιπόν, για όποιον δεν ήρθε σε εκείνο το μαγικό Χριστουγεννιάτικο Pop Up Project, και δεν πρόσεξε και όλα τα stories που αφιέρωσα στον ερχομό της Τρούφας αλλά και του μαξιλαριού της στο σπίτι, η Costalou Cool Fabrics  μετατρέπει την μοναδική συλλογή υφασμάτων της, στα πιο ζεστά, αναπαυτικά, πρακτικά και trendy κρεβατάκια για τα κατοικίδια σας!

Για τους τετράποδους φίλους μας, το κρεβατάκια τους συνήθως είναι τα αγαπημένο τους σημείο του σπιτιού. Όχι μόνο κουλουριάζουν εκεί, αλλά είναι ο χώρος ξεκούρασης, εκεί που νιώθουν ζεστασιά και ασφάλεια.

Το ροζ κρεβατάκι της Brigitte

Η Στέλλα, μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε στο κατοικίδιο μας ένα ακόμη πιο ξεχωριστό σημείο το οποίο θα είναι κομμένο και ραμμένο για εκείνο.

Διαλέξτε από την εκπληκτική συλλογή υφασμάτων, χρωμάτων, μεγεθών και σχεδίων …και φυσικά προσθέσετε το όνομα του / της.

Ολοκληρωμένη τη Συλλογή θα τη βρείτε στο The Pop up Project OASIS που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Πέμπτη 2 και την Παρασκευή 3 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στους κήπους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!
Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί το ομορφότερο καλοκαίρι του κόσμου, το Ελληνικό καλοκαίρι!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

Join us & Bring friends!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons