ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Funky Buddha πάει Λεμεσό!

Η Καίτη Γαρμπή συνάντησε τον αγαπημένο της φίλο Βασίλη Γκουτμάχερ στην Κηφισιά, λίγο πριν την εμφάνιση της στα Madwalk. Μαζί πήγανε για ψώνια στο κατάστημα της Funky Buddha όπου ο Βασίλης είναι διευθυντής επικοινωνίας και Marketing για να ανανεώσουν την καλοκαιρινή της γκαρνταρόμπα. Στην συνέχεια τους πετύχαμε να τρώνε σε γνωστό εστιατόριο της Κηφισιάς και να συζητάνε για την νέα τους συνεργασία!

Τις ίδιες ημέρες, επί της οδού Ανεξαρτησίας 179 στην πόλη της Λεμεσού Κύπρου άνοιξε το νέο κατάστημα της εταιρείας Funky Buddha, το οποίο ανήκει σε γνωστό επιχειρηματία της πόλης και στον οποίο παραχωρήθηκε η άδεια λειτουργίας του εν λόγω καταστήματος με τη μέθοδο Δικαιόχρησης – Franchise. Η Funky Buddha, η οποία λειτουργεί ήδη ένα δίκτυο δεκαοκτώ σημείων πώλησης σε Ελλάδα και Κύπρο επέλεξε τη μέθοδο του franchising ως μία από τις βασικές στρατηγικές στην ανάπτυξη του δικτύου της.

File 10-4-16, 00 17 23
Το κατάστημα της Λεμεσού λειτουργεί σε χώρο 240 τ.μ. σε ένα περιβάλλον με πολλά ανθρωπολογικά στοιχεία και ένα concept που εντυπωσιάζει τον καταναλωτή και στοχεύει στη δημιουργία ενός ανεπανάληπτου shopping experience για το κοινό του σήματος.
Ήδη πέρα από την Κηφισιά, έχουν παραχωρηθεί άδειες για την Καλλιθέα και το Παγκράτι, όπου τα νέα σημεία πώλησης της εταιρείας θα αρχίσουν σύντομα τη λειτουργία τους, ενώ έχουν υπογραφεί και άλλες επτά συμβάσεις δικαιόχρησης για διάφορες περιοχές στην Ελλάδα.
Παράλληλα η εταιρεία αναπτύσσει και τα δικά της ιδιόκτητα καταστήματα με ναυαρχίδα την Ερμού, όπου το νέο κατάστημα θα στεγασθεί σε χώρο 670 τμ και θα ξεκινήσει τη λειτουργία του στις 28-04-16, ενώ παράλληλα ξεκινά τη λειτουργία του στις 19-04-16 και το κεντρικό κατάστημα των νοτίων προαστίων στη Γλυφάδα, 300 τμ επί της οδού Μεταξά.

error: Content is protected !!