ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η εμφάνιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας λίγο πριν τα πρώτα καλοκαιρινά weekends!

Νομίζεις πως τα έχεις τακτοποιήσει όλα, και πως ναι, μπορείς να κλείσεις την πόρτα σου πίσω χωρίς καμία απολύτως έννοια, και απλά, να φύγεις. Ονειρεύεσαι ένα απόλυτα καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο στη Μύκονο, ξέρεις πως έχεις εκτελέσει κατά γράμμα κάθε επιθυμία “εντολή” της κόρης σου για το δικό της ανέμελο διήμερο, η ατζέντα σου είναι γεμάτη already checked!
Παρασκευή πρωί, εκεί που νομίζεις πως όλα κυλούν σαν ρολόι ακούς τη φωνή της “μαμά σήμερα έχουμε ραντεβού στο New Laser, μπορώ να ακυρώσω τα πάντα, αυτό δεν το χάνω με τίποτα!”


Και ξέρεις πως έχει δίκιο. Είναι το μηνιαίο ραντεβού της για την αποτρίχωση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, το μαγικό μηχάνημα του New Laser είναι το μοναδικό που δεν την πονάει, η εμπειρία, οι συμβουλές και η πάντα τεκμηριωμένη άποψη της Νατάσας Μπρεζάτη είναι οι μόνες που εμπιστεύεται.

Follow me…

Λοιπόν, θέλω να σου πω πως στην πραγματικότητα, πρόκειται για πάρα πολύ γρήγορη διαδικασία ιδίως σε μεγάλες περιοχές όπως είναι το πόδι, το τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα προσφέρει άμεσα αποτελέσματα, πιάνει τις λευκές και ξανθές τρίχες, ενώ μπορεί να εφαρμοσθεί με τα ίδια αποτελέσματα και σε έγχρωμες επιδερμίδες, άρα και σε επιδερμίδες μετά από ηλιοθεραπεία ή μαύρισμα.

Αποτρίχωση κάνουν άπειρα Κέντρα Αισθητικής, και όχι μόνο. Το θέμα είναι ποιον εμπιστεύεσαι και ποιος διαθέτει τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα, που παρέχουν τα ειδικά φίλτρα προστασίας ενώ συγχρόνως επιτρέπουν την οριστική αποτρίχωση τόσο σε ξανθές και λευκές τρίχες όσο σε έγχρωμες -άρα και μαυρισμένες- επιδερμίδες!

Η διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη, δεν χρησιμοποιεί ούτε καν την κρέμα Emla που χρησιμοποιούσαμε κάποτε για την αποφυγή του πόνου.

Στα New Laser Natassa Brezati η αποτρίχωση με laser είναι εφικτή όλους τους μήνες του χρόνου. Τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που διαθέτει το κέντρο παρέχουν φίλτρα προστασίας για τις ιδιαίτερα μαυρισμένες επιδερμίδες έως τα φυσικά σκούρα δέρματα. Επιπλέον, τα σύγχρονα μηχανήματα – πλατφόρμες- διαθέτουν πολλά μήκη κύματος τα οποία χρησιμοποιούνται ανάλογα το χρωματότυπο και προστατεύουν το δέρμα.
Το σημαντικότερο όλων όμως με το New Laser είναι άλλο… “Ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουμε απευθύνεται σε όλα τα δέρματα, ακόμα και στα μαυρισμένα από τον ήλιο…” μου λέει η Νατάσα Μπρεζάτη σε ένα από τα αναπαυτικά κρεβάτια εργασίας του New Laser Natassa Brezati, καθώς προετοιμάζει σχολαστικά την κόρη μου για αποτρίχωση και συνεχίζει “Εν αντιθέσει με τα περισσότερα laser που απαιτούν μη μαυρισμένη επιδερμίδα…”.

Μιας και εγώ έχω ξεμπερδέψει πλέον για πάντα με την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, όταν φέρνω την Ελμίνα για τις δικές της μηνιαίες συνεδρίες -ελάχιστες η αλήθεια είναι στο σύνολο τους- η Νατάσα απλά εξετάζει και την δική μου επιδερμίδα, μήπως εντοπίσει κάποια ενοχλητική τρίχα, που έστω κι αν δεν μπορεί να την εντοπίσει το δικό μου μάτι, της beauty guru μου αποκλείεται να της ξεφύγει!

Ένας συνήθης μέσος όρος είναι 6-8 συνεδρίες, ανάλογα με την εκάστοτε περίπτωση.

Τώρα ναι, τα έχω τακτοποιήσει όλα, και ναι, μπορώ να κλείσω την πόρτα πίσω μου χωρίς καμία απολύτως έννοια, και απλά, να φύγω…

Thank you Natassa!!!!

Αν θέλεις να πας και εσύ μόνη σου ή με την κόρη σου στην Νατάσα Μπρεζάτη, πάρε τηλέφωνο στο
210 21 0805 0877 και πέρασε ένα από τα πιο ανέμελα καλοκαίρια της ζωής σου!

error: Content is protected !!