ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Ελληνική εικαστική σκηνή βρήκε τον χώρο της στην Old Brompton Gallery!

Επεκτείνει τις δραστηριότητες της στο εξωτερικό η γκαλερί Kapopoulos Fine Ats, με τη γόνιμη συνεργασία που ξεκίνησε με την Old Brompton Gallery στο κεντρικό Λονδίνο. Πρόκειται για μια δημιουργική συνύπαρξη, που αποσκοπεί στο να μεταφέρει την αξιόλογη ελληνική τέχνη στο εξωτερικό, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στο φιλότεχνο κοινό του Λονδίνου να έρθει σε επαφή με την ομάδα Ελλήνων και διεθνών καλλιτεχνών που εκπροσωπεί η Kapopoulos Fine Arts.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

O ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

Ήδη εγκαινιάσθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η έναρξη της συνεργασίας των δύο γκαλερί με την παρουσίαση από την Kapopoulos Fine Arts στο χώρο της Old Brompton Gallery μιας εξαιρετικής σειράς έργων τέχνης που προέρχονται από την συλλογή της ελληνικής γκαλερί και φέρουν την υπογραφή κορυφαίων Ελλήνων και διεθνών καλλιτεχνών. Ανάμεσα τους οι φιλότεχνοι έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν έργα των: Erro, Pavlos, Φασιανού, Valerio Adami, Gerstein, Spark, Jenkell, Pasqua, Combas, Sweetlove, Χώνια, Βαλυράκη, Αντωνάκου, Καλογεροπούλου, Φωτιάδου, Ψαράκου, Αλεξόπουλου, Παπανελόπουλου, κ. ά. Η έκθεση συγκεντρώνει έργα από 28 καλλιτέχνες που εκπροσωπούν διαφορετικές τάσεις στη σύγχρονη εικαστική τέχνη και δεν ανήκουν στην ίδια δημιουργική ομάδα. Εκτός από έργα ζωγραφικής, παρουσιάζονται και γλυπτά, καθώς και ευφάνταστες κατασκευές και έργα μικτής τεχνικής.

5. ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

Στα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν πριν λίγες ημέρες, η Old Brompton Gallery ήταν κατάμεστη καθώς έδωσαν το παρόν πλήθος Ελλήνων και Λονδρέζων φιλότεχνων, που μίλησαν με τα καλύτερα λόγια γι αυτή τη δημιουργική συνεργασία. Οι οικοδεσπότες της συνεργασίας Έλλη Πιτσιλή, η οποία είναι υπεύθυνη της Old Brompton Gallery και ο Γρηγόρης και Νίκη Καποπούλου εκ μέρους της Kapopoulos Fine Arts Gallery, υποδέχτηκαν το κοινό του Λονδίνου, που αντέδρασε πολύ θετικά στη νέα αυτή προσπάθεια, και το ξενάγησαν στην έκθεση.

ΕΛΛΗ ΠΙΤΣΙΛΗ

ΕΛΛΗ ΠΙΤΣΙΛΗ

4. ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΓΑΙΝΙΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΤΗΣ KAPOPOULOS FINE ARTS

Η πρώτη έκθεση- συνεργασία με την Old Brompton Gallery, συνεχίζεται ως τις 10 Μαρτίου.

Old Brompton Gallery:238 Old Brompton Road, South Kensington, London
United Kingdom, www.oldbromptongallery.com

error: Content is protected !!