ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Elli Lyraraki στο The Pop Up Project “Spring Edition”!

Την γνωρίσατε μέσα από το μεγάλο αφιέρωμα που της έκανε το Fay’s Control για την τόλμη της στην καρδιά της κρίσης να αφήσει την ζωή της Αθήνας και να μετακομήσει στην Κρήτη με σκοπό να ξεκινήσει μία νέα αρχή, ενώ τις δημιουργίες της τις αγαπήσατε στα δύο τελευταία The Pop Up Projects που έλαβε μέρος για να τις ξεχωρίσετε αμέσως και να επιλέξετε τα κομψά χειροποίητα flat της και τα εντυπωσιακά κοσμήματα από δέρμα.

Πρίν απο 8 χρόνια μετακομίσαμε με τον άντρα μου στη γενέτειρα του, τα Χανιά. την υπέροχη αυτή πολη που φημίζεται για την κατασκευή των δερμάτινων τουριστικών σανδαλιών της.Ο σύζυγος μου ήξερε και αγαπούσε την τέχνη αυτή, έτσι με παρακίνησε να ξεκινήσουμε το δικο μας εργαστήριο κατασκευής σανδαλιών, όπου θα φτιάχναμε όμως κάτι πιο ιδιαίτερο και ξεχωριστό, θα ανεβάζαμε τον πήχη πιο ψηλά, για να απευθυνθούμε σε μεγαλύτερες αγορές.Έτσι, δημιουργήσαμε καινούργια σχέδια, πιο σύγχρονα, χρησιμοποιήσαμε πιο ιδιαίτερα δέρματα και προσπαθήσαμε να προωθήσουμε τη δουλειά μας σε ολη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό… Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα είχα το δικό μου εργαστήριο και θα μπορούσα να σχεδιάζω και να φτιάχνω πράγματα που θα άρεσαν σε εμένα και θα είχαν τόση απήχηση σε ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Πριν από 8 χρόνια, όταν μετακόμισε η οικογένεια μας στα Χανιά, νόμιζα ότι όλα τελείωσαν, τουλάχιστον όλα όσα αφορούσαν την επαγγελματική μου καριέρα, αφού εγκατέλειψα την αγαπημένη μου δουλειά μου στην οικογενειακή επιχείρηση της Αθήνας. Αποδείχθηκε όμως ότι όλα ξεκίνησαν εδώ!!
Ανακάλυψα με τη βοήθεια και την υποστήριξη του συζύγου μου ότι όλοι οι άνθρωποι έχουμε κρυμμένες δυνατότητες και ότι ακόμη και σε περίοδο οικονομικής κρίσης, η ελληνική δημιουργικότητα μπορεί να τα καταφέρει!”, έλεγε τότε στο Fay’s Control.

Σήμερα, η Έλλη Λυραράκη ετοιμάζεται για να ξεχωρίσει σε άλλο ένα Pop Up Project, αυτή την φορά με τα ιδιαίτερα mules σε πρωτότυπα prints, που από ότι φαίνεται πρόκειται να γίνουν η νέα εμμονή υης σεζόν. Η συλλογή Elli Lyraraki ολοκληρώνεται με τα χειροποίητα δερμάτινα σανδάλια και τα δερματινα αξεσουάρ, σκουλαρίκια, κολιέ και βραχιόλια.

Ολοκληρωμένη την Συλλογή, θα την βρείτε στο 10ο επετειακό The Pop Up Project “The Spring Edition”, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 & το Σάββατο 20 Απριλίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00’ το βράδυ, στο Fougaro/Athens14, 14ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, Κ. Κηφισιά 14564

Μπείτε εδώ για να βρείτε το The Pop Up Project “Spring Edition” ακόμα πιο εύκολα!

error: Content is protected !!