ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η EKATERINI V. στο The Pop Up Project “Let’s Meet Again”!

Η EKATERINI V. swimwear υποδέχεται το καλοκαίρι του 2021 με μία νέα – την 5Η κατά σειρά – συλλογή, πιστή στις γεωμετρικές γραμμές, τις έντονες αντιθέσεις, τους πρωτότυπους συνδυασμούς χρωμάτων και τη δωρικότητα.


Με πίστη στην αυθεντικότητα και τη δημιουργία η EKATERINI V. διατηρεί τον απόλυτα ελληνικό της χαρακτήρα τόσο στους ανθρώπους της όσο και στα σχέδιά της.

Άριστα υλικά, υφάσματα υψηλής ποιότητας ενώνονται με την πολυετή εμπειρία στην κατασκευή του γυναικείου μαγιό και παραδίδονται στα χέρια έμπειρων Ελλήνων τεχνητών, δίνοντας στο made in Greece την πραγματική του διάσταση.

Στη φετινή συλλογή χρησιμοποιήθηκαν υφάσματα από ανακυκλώσιμα υλικά και δη από κάθε είδους πλαστικό που συλλέχθηκε από δίκτυα ψαράδων στις θάλασσες της Μεσογείου.


Με οδηγό πάντα την καμπυλότητα του γυναικείου σώματος, την ανάδειξή της και έμπνευση τα ελληνικά χρώματα, τις γήινες αποχρώσεις, τις φυσικές αντιθέσεις και εντάσεις, τα ελληνικά τοπία αλλά και τα ανθρώπινα δημιουργήματα αρχιτεκτονικής και τέχνης η S/S Collection ’21 φιλοδοξεί να παραμείνει ψηλά στις γυναικείες προτιμήσεις.

Ολοκληρωμένη τη Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Let’s Meet Again”, την Παρασκευή 11 & το Σάββατο 12 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στον κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, στη Κηφισιά.
Είσοδος Ελεύθερη!

error: Content is protected !!