ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

I Dare because they Care: Πρώτη φορά ξανθιά!

Τώρα αν μου έλεγες εμένα, -όχι πολλά- πέντε, έξι χρόνια ας πούμε πριν, πως θα γινόμουν ξανθιά, θα έλεγα πως πιο πιθανό είναι να δεις την γη να γυρίζει ανάποδα, παρά εμένα με “κίτρινη ανταύγεια”! Βέβαια μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μην πεις, “κίτρινη ανταύγεια” (μακριά από εμάς) μπορεί να μην απέκτησα, όμως ό,τι κοροϊδεύεις το λούζεσαι, και να την πλέον την Φαίη, να λούζεται με σαμπουάν για ξανθές. Και όχι μόνο να λούζεται, αλλά να παίρνει μέρος και στο launching της νέας σειράς Blond Absolu της Kérastase , για ξανθά μαλλιά, που από ότι μάλλον θα προσέξατε, χθες κατέκλυσε το Instagram, από τις πιο γνωστές ξανθές της πόλης.


“You Dare We Care”, μας διαβεβαιώνει η Kérastase λοιπόν, και μιας και υπέκυψα στο sexy χρώμα -που τόσα ποιήματα και τόσα τραγούδια και τόσα μυθιστορήματα έχουν εμπνευστεί από αυτό- τουλάχιστον ας το φροντίζουμε ώστε να το τιμήσουμε σωστά.


Την αρχή για την δική μου απόφαση, την έκανε ο ήλιος το καλοκαίρι, μου καλάρεσε, εισέπραξα και τα κοπλιμέντα μου, και μιας και δεν φοβάμαι γενικά τις αλλαγές -ιδίως αυτές που μπορείς να ξανά φέρεις στην αρχική τους κατάσταση εάν δεν σου αρέσουν-, αποφάσισα να τα ανοίξω ακόμη περισσότερο. Πολύ περισσότερο… “Θα θέλεις να γίνεις όλο και πιο ξανθιά…” με προειδοποίησε η (έμπειρη ξανθιά) Μυρτώ σε ένα Χριστουγεννιάτικο δείπνο, αλλά εγώ νομίζω πως θα παραμείνω εδώ. (Αν και όρκο δεν βάζω…)

H Blonde Absolu είναι η απόλυτη σειρά για όλες τις ξανθές. Το υαλουρονικό οξύ και το άνθος εντελβάις ενδυναμώνουν την τρίχα και εξουδετερώνουν τους πορτοκαλί και κίτρινους τόνους

Στο γλυκό ξανθό που μου χάρισε η μοναδική εμπειρία της colorist μου και στις διακριτικές ανταύγειες που με τόση περιποίηση φροντίζω ώστε να μην κοκκινίσουν ή κιτρινίσουν… Αν είναι να γίνεις ξανθιά, φρόντισε να είναι άψογη η κατάσταση και η ποιότητα των μαλλιών σου. Αλλιώς, άστο… Ή μάλλον, μην αφήσεις -ποτέ, ποτέ, ποτέ- να αλλοιωθεί το χρώμα σου, να ταλαιπωρηθεί η τρίχα σου και να χαλάσει η υφή των μαλλιών σου.

Σαμπουάν, Mάσκα, αλλά και Επανορθωτικός Θερμοπροστατευτικός Ορός Κατά των Πορτοκαλί Τόνων για βαμμένα ξανθά μαλλιά. Αποτελεσματική μείωση των πορτοκαλί τόνων, για άμεσα πιο φωτεινό ξανθό. Αποκαθιστά τη λάμψη & την απαλότητα και ενισχύει τη φωτεινότητα του χρώματος. Προσφέρει μακράς διάρκειας δράση ενάντια στους πορτοκαλί τόνους. Εμπλουτισμένο με Υαλουρονικό οξύ και άνθος Εντελβάις.

Και την άριστη ποιότητα των ξανθών μαλλιών, μας την εξασφαλίζει πλέον η Kerastase, με το πρώτο ολοκληρωμένο πρόγραμμα περιποίησης για ξανθά μαλλιά Blond Absolu, για βαθιά επανόρθωση, για δυνατά, ενυδατωμένα μαλλιά και την άμεση εξουδετέρωση των θερμών τόνων, για οκτώ φορές πιο φωτεινό χρώμα!

Το ξανθό είναι εντυπωσιακό και άκρως σαγηνευτικό. Όμως το ντεκαπάζ αφήνει τα μαλλιά απροστάτευτα και ευάλωτα. Η σειρά Blond Absolu προσφέρει περιποίηση με υπεριώδεις χρωστικές για τα ξανοιγμένα μαλλιά. Ενυδατώνει την ευαισθητοποιημένη τρίχα, προστατεύει ενάντια στην οξείδωση, εξουδετερώνει αμέσως τους θερμούς τόνους, και φωτίζει το χρώμα για λαμπερά ξανθά μαλλιά.

Ανακαλύψτε το ιδανικό πρόγραμμα περιποίησης για τον δικό σας τύπο ξανθού.

Γιατί το ξανθό δεν έχει όρια, όταν έχεις τα κατάλληλα προϊόντα, που προστατεύουν τα μαλλιά σου.


I Dare because they care!
Τόλμησε και εσύ, έχει απίστευτη πλάκα να να είσαι ξανθιά!?

error: Content is protected !!