ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

i-D Concept Stores x Yellow Korner: Ό,τι πιο φρέσκο συμβαίνει στην πόλη!

Εντάξει, νομίζω πως την αδυναμία μου για την Yellow Korner σας την έχω αναλύσει πολλές φορές, και εδώ και εδώ, και πολύ πρόσφατα και εδώ!


Λοιπόν, τα i-D Concept Stores, που στηρίζουν και προβάλλουν νέους Έλληνες και ξένους σχεδιαστές και η γκαλερί YellowKorner Athens συναντιούνται σε μία μοναδική limited edition έκθεση φωτογραφίας μόδας.
Mια δυναμική συνεργασία με κοινό παρανομαστή την μοναδική αισθητική της δουλειάς μερικών από τους πιο αναγνωρισμένους διεθνώς φωτογράφους μόδας.


Φωτογραφίες σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων των: Elena Iv-Skaya, Formento+Formento, Stephany Renoma, Slim Aarons, Nicolas Bets, Damien Dufrensne, Romina Russia, John Wright, Guendalina Fiore, Ruslan Lobanov και άλλων, σε εκπληκτική ποιότητα εκτύπωσης θα φιλοξενηθούν στον 2ο όροφο του i-D Concept Stores στο Κολωνάκι από τις 11 Ιουλίου έως τις 8 Σεπτεμβρίου, 2018.


Μια έκθεση που κάνει προσιτή σε όλους την τέχνη της φωτογραφίας και δίνει την δυνατότητα στους λάτρεις του είδους να αποκτήσουν ένα πρωτότυπο και μοναδικό έργο!

Διάρκεια:
11.7.2018 – 15.9.2018

Ό,τι πιο φρέσκο συμβαίνει στην πόλη right now!

error: Content is protected !!