ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η capsule συλλογή σανδαλιών Enny Monaco by Stathis Samantas!

Την αδυναμία μου για τον Στάθη Σαμαντά και για τα χειροποίητα μοναδικά παπούτσια του σας την έχω πει αρκετές φορές, αλλά με έχετε δει και άλλες τόσες να τα φοράω.  Λοιπόν, μετά την επιτυχημένη συνεργασία του 2017 ανάμεσα στα καταστήματα Enny Monaco με τον Στάθη Σαμαντά, ο σχεδιαστής ξαναπιάνει το μολύβι και το χαρτί για μια νέα capsule συλλογή σανδαλιών Enny Monaco by Stathis Samantas.

Η φετινή συλλογή αποτελείται από slide αλλά και δετά σανδάλια τα οποία είναι δουλεμένα με δαντέλα σε αυστηρό γεωμετρικό μοτίφ σε μαύρο χρώμα, κάνοντας ένα έντονο κοντράστ πάνω σε λευκή νάπα ή έρχεται και ησυχάζει πάνω σε βελουτέ καστόρι στην απόχρωση του μαυρισμένου και ηλιοκαμένου καλοκαιρινού δέρματος.

Δεν λείπει το διάφανο PVC ένα σύγχρονο και αρκετά καλοκαιρινό υλικό του οποίου η διαφάνεια επιτρέπει το παιχνίδισμα του σχεδίου των σανδαλιών και της δαντέλας πάνω στο γυμνό γυναικείο πόδι. Η κατασκευή των σανδαλιών είναι εξολοκλήρου δουλεμένη στο χέρι με δέρματα υψηλής επεξεργασίας.


Τα καταστήματα Enny Monaco γνωστά εδώ και χρόνια για τις προσεχτικές τους επιλογές σε διεθνή high-end brands, αναγνωρίζουν και υποστηρίζουν τους ταλαντούχους  Έλληνες σχεδιαστές ανοίγοντας το πεδίο για δημιουργίες υψηλής αισθητικής και ποιότητας.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στα καταστήματα Enny Monaco στο Κολωνάκι, στην Κηφισιά, στην Γλυφάδα και στη Μύκονο και στο online shop www.ennymonacostyle.com

Congrats Stathis! xxx

error: Content is protected !!