Ένα μοναδικό Ελληνικό deli με παραδοσιακά προϊόντα στην αγκαλιά του Golden Hall!

10/06/2019 • GET, GO

Μία άφιξη στο καλύτερο Εμπορικό Κέντρο της Ευρώπης, ξεχωριστή από όλες τις άλλες. Δεν έχει κομψά φορέματα στις εντυπωσιακές του βιτρίνες, δεν προτείνει τα καλύτερα gadgets της τελευταίας τεχνολογίας, δεν σε καλεί να δοκιμάσεις τα ομορφότερα παπούτσια της σεζόν.
Όμως προκαλεί όλες σου τις αισθήσεις, μαγνητίζει το βλέμμα σου με μιας, σε προσκαλούν τα υπέροχα αρώματα του, θέλεις να δοκιμάσεις τα ολόφρεσκα προϊόντα του, να γευτείς όλα όσα έχουν να σου προτείνουν οι καλαίσθητες βιτρίνες του.
Ναι, στο ισόγειο του Golden Hall άνοιξε ένα μοναδικό Ελληνικό deli το Τυροκομείο Κωσταρέλου, με ένα ολοκαίνουργιο concept που έγινε κιόλας talk of the town.
Το deli του Τυροκομείου Κωσταρέλου στο Golden Hall παραπέμπει σε αντίστοιχα της Ιταλίας, όμως είναι απόλυτα Ελληνικό. Πρόκειται για ένα ελληνικό ντελικατέσεν στο οποίο μπορεί κανείς να βρει τα προϊόντα του Τυροκομείου και να τα δοκιμάσει σε μοναδικές συνταγές.

Follow me…

Καλημέρα!

Εσείς που θα πάρετε το πρωινό σας;

Πρόκειται για ένα ελληνικό ντελικατέσεν στο οποίο μπορεί κανείς να βρει τα προϊόντα που παράγει το τυροκομείο και να τα γευτεί σε μοναδικές συνταγές που ετοιμάζονται καθημερινά στο κατάστημα! Και τι δεν βρήκα!

Καταρχήν τα προϊόντα για τα οποία γνωρίζει όλος ο κόσμος το brand Κωσταρέλος, τα θεϊκά τυριά του! Τα επιλεγμένα γαλακτοκομικά προϊόντα που κατασκευάζει-το τυρί, το γιαούρτι, τη κρέμα και το ρυζόγαλο- μπορείτε να τα βρείτε στο κατάστημα, μαζί με άλλες λιχουδιές από μικρούς Έλληνες παραγωγούς.

Η φέτα σε μία μοναδική συνταγή που κρατάει τρεις γενιές, το ανθότυρο με μαλακή γεύση και γλυκιά, απαλή υφή, το αψάκι από αιγοπρόβειο γάλα, η γραβιέρα με πλούσια και ελαφρώς πικάντικη γεύση, το παλαιωμένο κεφαλοτύρι που ωριμάζει για τουλάχιστον 12 μήνες, αλλά και άλλα αγαπημένα τυριά του Τυροκομείου Κωσταρέλος όπως το μαεστύρι με μικρές εκρήξεις γεύσης, με πλούσια και έντονη παρουσία του γάλακτος, μεστή, πικάντικη γεύση, το μελίπαστο με συνταγή από το Ρουσσοπούλι της Λήμνου, το πινακωτύρι ένα ημίσκληρο τυρί σε μπαστούνι, από κατσικίσιο και πρόβειο γάλα ή το τσαλαφούτι, μαλακό, κρεμώδες τυρί, αποκλειστικά από κατσικίσιο γάλα.

Όμως στο καλάθι μου προσθέτω και όλα τα αγαπημένα της Ελμίνας! Την καλύτερη μουσταλευριά του κόσμου, ένα εξαιρετικό παραδοσιακό γλυκό παραγωγής του Κωσταρέλου, το βραδινό της γεύμα που είναι σχεδόν πάντα ένα ριζόγαλο με τους κόκκους του ρυζιού να τυλίγονται γύρω από μια απαλή αρωματική κρέμα, και φυσικά το best of προϊόν του Τυροκομείου που δεν είναι άλλο από το στραγγιστό γιαούρτι, από φρέσκο γάλα, κατσικίσιο, πρόβειο ή αιγοπρόβειο, στραγγισμένο φυσικά σε βαμβακερές λευκές σακούλες!

Τα γιαούρτια είναι από φρέσκο γάλα, και στραγγίζουν φυσικά σε βαμβακερές λευκές σακούλες. Πήζοντας με τον παραδοσιακό τρόπο, αποκτούν την πυκνή και κρεμώδη υφή, καθώς και την πλούσια γεύση τους. Το γιαούρτι με 2% λιπαρά φτιάχνεται από αποβουτυρωμένο πρόβειο και κατσικίσιο γάλα.
Όσο για τις κρέμες, είναι δροσερές, γεμάτες αρώματα, με ντελικάτη γεύση, μια απολαυστική εμπειρία που στηρίζεται στη φρεσκάδα του πρόβειου και του κατσικίσιου γάλακτος.

Και φυσικά, στην deli λίστα προϊόντων, προστέθηκε και το γάλα! “Tο φρέσκο, παστεριωμένο, 100% ελληνικό γάλα σε συσκευασίες του ενός λίτρου, Κατσικίσιο, Αγελαδινό Πλήρες και Αγελαδινό Ελαφρύ με 1.5% λιπαρά. Η εξέλιξη αυτή, που μοιάζει σχεδόν αυτονόητη, ουσιαστικά, μας επιστρέφει πίσω στα βασικά: Η πρώτη ύλη για όλα τα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας τυροκομικά και γαλακτοκομικά προϊόντα Κωσταρέλου είναι το φρέσκο γάλα. Σήμερα η οικογενειακή επιχείρηση με την παράδοση ογδόντα ετών, μας συστήνει για πρώτη φορά την εξαιρετική πρώτη ύλη της: το προσεκτικά επιλεγμένο, φρέσκο γάλα που συλλέγεται καθημερινά σε συνεργασία με τους παραγωγούς-κτηνοτρόφους που η οικογένεια Κωσταρέλου εμπιστεύεται εδώ και χρόνια και με τους οποίους μοιράζεται τις ίδιες αξίες. Ένα γάλα όλο φρεσκάδα και γεύση αληθινή που προέρχεται από κοπάδια ντόπιων φυλών ζώων που βόσκουν ελεύθερα και από μικρές, προσεκτικά επιλεγμένες φάρμες.
Η αγάπη και η φροντίδα που χαρακτηρίζει τη φιλοσοφία της οικογένειας Κωσταρέλου στην παραγωγή όλων των πρόϊόντων της, διέπει κάθε στάδιο της παραγωγής του γάλακτος, διασφαλίζοντας την επιθυμητή ποιότητα, ασφάλεια και γεύση.
Το γάλα δεν αποτελεί απλώς ένα βασικό, απαραίτητο συστατικό στη διατροφή μας. Είναι η πρώτη μας τροφή έχοντας αποτελέσει την πρωταρχική επαφή μας με τη γεύση. Γι’ αυτό, ιδανικά, όλοι θα θέλαμε να είναι αγνό, με όσο το δυνατόν λιγότερη επεξεργασία. Για την οικογενειακή επιχείρηση Κωσταρέλου, η επιλογή να βγάλει παστεριωμένο μη ομογενοποιημένο γάλα βασίζεται στη φιλοσοφία της ότι το γάλα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά γίνεται στη φυσική του μορφή. Το γάλα αυτό έχει ως χαρακτηριστικό ότι σχηματίζεται κρέμα στην επιφάνεια του, γι’ αυτό το μόνο που χρειάζεται είναι απλώς να το ανακινήσετε πριν το καταναλώσετε” με ξεναγεί η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Χριστιάνα Δαρμή, στο νέο προϊόν αλλά και στο νέο κατάστημα, στο ισόγειο του Golden Hall.

Ανακαλύψτε το γάλα με την υπογραφή ποιότητας κι εμπιστοσύνης «Κωσταρέλου». Γευτείτε την ισορροπημένη γεύση του Κατσικίσιου και τη φυσική γεύση του Αγελαδινού.

Το πρώτο βήμα έγινε το 1937 όταν η οικογένειά Κωνσταρέλου ξεκίνησε να φτιάχνει τυρί και γιαούρτι με γάλα από το δικό της κοπάδι ζώων για να φιλέψει τους κατοίκους του Μαρκοπούλου, στο ταβερνάκι που διατηρούσε στην πλατεία της περιοχής. Τη δεκαετία του ’60 δημιούργησε το Τυροκομείο στο Μαρκόπουλο, επεκτείνοντας τη μικρή παραγωγή γαλακτοκομικών σε μια ολοκληρωμένη και δομημένη παραγωγική διαδικασία, η οποία ακόμα και σήμερα διαφυλάσσει τα βασικά στοιχεία της παράδοσης.
Συνεχίζοντας την ιστορία της οικογένειας και με το ίδιο όραμα για τη δημιουργία εκλεκτών προϊόντων, το Τυροκομείο Κωσταρέλου συλλέγει γάλα από επιλεγμένα κοπάδια ζώων και με ενθουσιασμό δημιουργεί τυριά, γιαούρτι, ρυζόγαλο και άλλα γαλακτοκομικά, πάντα με βλέμμα στραμμένο στην ποιότητα.

Ογδόντα χρόνια, τρεις γενιές μας προσφέρουν τα εξαιρετικά τυροκομικά προϊόντα τους.
Επιλέξτε την βραβευμένη φέτα, που ωριμάζει σε ξύλινα βαρέλια. Η απαλή μαλακή φέτα είναι ιδανική για ορεκτικά και αλείμματα, πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί. Δημιουργήστε μια ωραία ποικιλία με τα ημίσκληρα και σκληρά τυριά, όπως η γραβιέρα, κατσικίσια ή παλαιωμένη αιγοπρόβεια, το πινακωτύρι, το παλαιωμένο κεφαλοτύρι, αλλά και τα μαεστύρι και μελίπαστο, όλα παραγωγής του τυροκομείο μας.
Φτιάξτε εύκολα ντιπ και σάλτσες για το ψητό κρέας προσθέτοντας φρέσκα μυρωδικά στο μοναδικό στραγγιστό γιαούρτι, το οποίο παρασκευάζεται σε πάνινες σακούλες. Το ελαφρύ, με μόλις 2% λιπαρά γίνεται το απόλυτο επιδόρπιο σερβιρισμένο με μέλι ή γλυκό κουταλιού. Μαζί με τα τυροκομικά, βρείτε τις καλύτερες σοδειές μικρών Ελλήνων παραγωγών, οι οποίου έχουν επιλεγεί για να μας προσφέρουν πάντοτε την υψηλότερη ποιότητα σε ό,τι θα χρειαστούμε για το καθημερινό τραπέζι.

“Με προσωπική φροντίδα και συνεχή αναζήτηση για συνεργάτες που μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία με εμάς, φέρνουμε στα καταστήματά επιλεγμένα προϊόντα από μικρούς Έλληνες παραγωγούς” συνεχίζει η Χριστιάνα Δαρμή.

Με μία πεντανόστιμη συνταγή που κληροδότησε η γιαγιά Αλεξάνδρα η οικογένεια Κωσταρέλου φτιάχνει ακόμα και σήμερα το υπέροχο ρυζόγαλό της. Οι κόκκοι ρυζιού τυλίγονται γύρω από μια απαλή αρωματική κρέμα, με διακριτική παρουσία του αιγοπρόβειου γάλακτος.

My shopping bag!

Όμως το μεγάλο ατου του συγκεκριμένου καταστήματος δεν είναι μόνο ότι εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα του Τυροκομείου Κωσταρέλου, αλλά και υπέροχες συνταγές για ένα ολοκληρωμένο γεύμα, φτιαγμένο φυσικά από όλα τα φρέσκα και παραδοσιακά προϊόντα από παραγωγούς της Ελλάδας!

Τα πιάτα περιλαμβάνουν μεγάλη ποικιλία από σάντουιτς, μοναδικά πλατώ τυριών και αλλαντικών αποκλειστικά ελληνικής προέλευσης, που μπορείτε να συνοδεύσετε ιδανικά με ελληνικά κρασιά και μπύρες από μικροζυθοποιίες της χώρας μας, σαλάτες καθώς και εξαιρετικές γλυκές προτάσεις, βασισμένες κυρίως στα γαλακτοκομικά προϊόντα του τυροκομείου.
Το συγκεκριμένο ζεστό sandwich έχει μαλακή φέτα με ψητά μανιτάρια, μπέικον, μαγιονέζα τρούφας, και νεαρό σπανάκι σε ψωμί σταρένιο και ολικής αλέσεως με προζύμι! Και είναι το πιο νόστιμο ζεστό sandwich του κόσμου!!!

Άσχετα αν εγώ αρκέστηκα σε μία σαλάτα…

Ακριβώς όπως μου την είχε συστήσει ο διαιτολόγος μου!

Με την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Χριστιάνα Δαρμή, η οποία με ξενάγησε με τον δικό της χαρακτηριστικό και υπέροχο τρόπο στο νέο κατάστημα του Τυροκομείου Κωστεράλου, στο Golden Hall!

Ελάτε στο νέο κατάστημα του Τυρομείου Κωσταρέλου, στο ισόγειο του Golden Hall, κάντε τα ψώνια σας για την οικογένεια σας και γευματίστε στους καλαίσθητους χώρους του. Όπως το κάνουν χρόνια τώρα οι Ιταλοί, μόνο που εδώ θα βρείτε τα εκλεκτότερα Ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα!

Καλημέρα! xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons