ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Aria Inspirations στο The Pop Up Project “Let’s Meet Again”!

Ήλιος, θάλασσα και λάτρης των ταξιδιών! Το ελληνικό premium brand Aria Inspirations, δημιουργήθηκε το 2014 από την Αριάδνη Κωνσταντινίδου. Πετσέτες, τσαντάκια, παρεό και τσάντες Aria Inspirations είναι κάποια από τα must have προϊόντα του καλοκαιριού. Όλα τα σχέδια και τα prints είναι εμπνευσμένα από τον ήλιο, τη θάλασσα, τις καλοκαιρινές περιπέτειες και τον πολιτισμό της Ελλάδας.

Με διπλό έλεγχο ποιότητας στα χρώματα και την πλέξη, η ποιότητα της Aria Inspirations είναι εγγυημένη. Οι πετσέτες είναι από 100% υψηλής ποιότητας νήματος βαμβακιού, tencel ή λινού.

Απαλές στην υφή, ελαφριές και πολύ απορροφητικές είναι η κατάλληλη παρέα για τις καλοκαιρινές περιπέτειες, το hammam, τις αθλητικές δραστηριότητες και τις θεραπείες Spa. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν επίσης για το πικ-νικ ή σαν ριχτάρι.

Ολοκληρώστε το καλοκαιρινό σας look συνδυάζοντας τα super stylish προϊόντα Aria Inspirations τα οποία μπορείτε να βρείτε στο The Pop Up Project “Let’s Meet Again”, την Παρασκευή 11 & το Σάββατο 12 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στον κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, στη Κηφισιά.
Είσοδος Ελεύθερη!

error: Content is protected !!