ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη συναντάει την Μελίνα στο Ηρώδειο και στηρίζει το «Μαζί για το Παιδί»!

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, για άλλη μία φορά βρίσκεται δίπλα στην Ένωση «Μαζί για το παιδί» με μία μοναδική φιλανθρωπική συναυλία στον αγαπημένο της χώρο, το Ηρώδειο, την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, στος 21.00. Η εξαιρετική ερμηνεύτρια θα μας ταξιδέψει μ’ ένα ξεχωριστό μουσικό αφιέρωμα στην γυναίκα σύμβολο Μελίνα Μερκούρη, στην δική μας Μελίνα η οποία μας χάρισε τραγούδια που θα παραμείνουν ανεξίτηλα στον χρόνο!

Ένα μουσικό αφιέρωμα στη δυναμική, εκρηκτική γυναίκα διεθνούς εμβέλειας που άφησε το αποτύπωμα της στην σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας. Στη γυναίκα που άφησε εποχή για το σθένος και την αγάπη της για τον πολιτισμό της χώρας μας και όχι μόνο. Mία βραδιά με την Άλκηστη να ερμηνεύει τραγούδια της Μελίνας κάτω από την Ακρόπολη, είναι πάντα ένα ξεχωριστό καλλιτεχνικό γεγονός, που κανείς δεν πρέπει να χάσει, ακόμα περισσότερο αν έχει τόσο σημαντικό φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Στις 14 Σεπτεμβρίου θα ονειρευτούμε με το «Να με θυμάσαι και να μ’ αγαπάς», θα ταξιδέψουμε στη «Μεσόγειο» με τον «Μέτοικο», θα «Πάμε μιά βόλτα στο φεγγάρι», θα «Σημάνουν οι καμπάνες» όταν είναι «Χάρτινο το φεγγαράκι» ….

Όλα τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την στήριξη των σωματείων-μελών της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Μελίνα Μερκούρη.

Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ

error: Content is protected !!