«Όλοι μαζί μπορούμε»: Η πιο μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο!

02/09/2022 • GO

Το «Όλοι μαζί μπορούμε» παρουσιάζει τη μεγάλη του συναυλία «ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΜΠΕΤΑΣ. Ο ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ», τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, με τα μεγαλύτερα ονόματα καλλιτεχνών που συμμετέχουν αφιλοκερδώς.

Τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν αφιλοκερδώς είναι (αλφαβητικά): ΛΕΝΑ ΑΛΚΑΙΟΥ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΜΠΑΖΗΣ, ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ, ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ, ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ, ΓΛΥΚΕΡΙΑ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΜΠΕΤΑΣ, ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΗΤΣΙΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΗΣ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ. Παρουσιάζει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ.

Η φετινή συναυλία του «Όλοι μαζί μπορούμε» είναι αφιερωμένη στο μεγάλο συνθέτη, βάρδο του λαϊκού τραγουδιού και δεξιοτέχνη στο μπουζούκι, Γιώργο Ζαμπέτα. Το εμβληματικό στάδιο στο κέντρο της Αθήνας αυτή τη φορά θα γεμίσει με τραγούδια του Γιώργου Ζαμπέτα και με ήχους από το δεξιοτέχνη του μπουζουκιού.

Τιμή εισιτηρίου
Κερκίδα: 12€
Αρένα: 14€

Μπείτε στο oloimaziboroume.gr ή στο viva.gr και εξασφαλίστε το εισιτήριο σας. Μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθούν για τους σκοπούς του «Όλοι μαζί μπορούμε».

It’s good to know: Το «Όλοι μαζί μπορούμε» από το 2011 σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τομέων όπως η κοινωνική πρόνοια, το περιβάλλον, η υγεία και εκπαίδευση. Αναλυτικότερα δράσεις συγκέντρωσης τροφίμων, φαρμάκων και ρούχων για τους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη, διοργάνωση εθελοντικών αιμοδοσιών καθώς και δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος όπως δενδροφυτεύσεις, ποτίσματα και καθαρισμοί συνθέτουν το σκοπό της πρωτοβουλίας αυτής θέτοντας ώς στόχο την άμεση ανακούφιση των ευπαθών κοινωνικά ομάδων. Στόχος του «Όλοι μαζί μπορούμε» είναι να συνεχίσει την προσπάθεια για κοινωνική και περιβαλλοντική ανάπτυξη και να ενδυναμώσει το πνεύμα ομαδικότητας ώστε να συνεχίσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια

Θα είμαστε όλοι στο Καλλιμάρμαρο στις 12 Σεπτεμβρίου!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons