ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Hotel Living: The Disco Party!

Η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου του Ιωάννη Πάππου στην Ελλάδα είχε όλα όσα θα ήθελαν και οι ήρωες του: ξέφρενο χορό, αλκοόλ και ταυτόχρονα «χώρο» για γόνιμο διάλογο. Χθες το βράδυ, φίλοι και γνωστοί του συγγραφέα, δημοσιογράφοι και καλλιτέχνες βρέθηκαν στη disco Cinderella στο Κολωνάκι, για να ευχηθούν τα καλύτερα στο “Hotel Living” και το δημιουργό του.
Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων, οι κ.κ Γιώτα και Ηλίας Λιβάνης, εκδότες των ομώνυμων εκδόσεων, οι οποίοι υπογράφουν και την εξαιρετική έκδοση του βιβλίου του Ιωάννη Πάππου στα ελληνικά.

unnamed (10)

Ήταν μια υπέροχη βραδιά, αντάξια ενός «τρομακτικά όμορφου βιβλίου», όπως άλλωστε χαρακτήρισε το “Hotel Living”, όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στα αγγλικά, ο Μάικλ Κάνιγχαμ (μπεστ σέλερ συγγραφέας, βραβευμένος με Πούλιτζερ για το μυθιστόρημα Οι Ώρες).

Calliope, Ιωάννης Πάππος

Calliope, Ιωάννης Πάππος

Αύγουστος Κορτώ, Τάσος Σαμουηλίδης

Αύγουστος Κορτώ, Τάσος Σαμουηλίδης

Γιάννης Μουκάκος, Γιώτα Λιβάνη, Ιωάννης Πάππος

Γιάννης Μουκάκος, Γιώτα Λιβάνη, Ιωάννης Πάππος

It’s good to know: Την Δευτέρα 28/11 στις 19:00 στο Public Συντάγματος, βρεθούν ο δημοσιογράφος Κώστας Αγοραστός, ο δημοσιογράφος, στιχουργός , ραδιοφωνικός παραγωγός και συγγραφέας Άρης Δαβαράκης, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Αργύρης Ξάφης και φυσικά ο Ιωάννης Πάππος για να μιλήσουν για το βιβλίο “Hotel Living”.
Οι φωτογραφίες είναι της Φωτεινής Μοίρα και της Αδαμαντίας Λαουμτζή (Greek affair)

error: Content is protected !!