ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Hope you have an “On Sale & In Your Size” kind of day!

Εννοείται πως σας έχω πει τα πάντα για το Melivia Pop Up Shop που άνοιξε η αγαπημένη boutique της Μυκόνου, για λίγες εβδομάδες στο Ψυχικό, με όοοολα τα λατρεμένα και υπέροχα Luxury Resort Brands έως -8% off! Remember???? Ναι ξέρω, εννοείται πως δεν ξεχνιέται, ιδίως όταν μιλάμε για οίκους όπως Fabianna Filippi, Ermanno Scervino, ERES, Chloe Mare, Charo Ruiz Ibiza ,Flavia Padovan, JPGaultier Soleil, Kristina Ti, Gaetanno Navarra, Twin Set, Kristensen du Nord,Stefano Mortari, Rafaella d’Angelo, Clube Bossa, Miranda Konstantinidou, M+FGirbaux, Mali Parmi, Sissi Rossi, Emanuella Caruso,Sing.Morisson, Pretty ballerina και Repetto….

To Melivia μετακόμησε για λίγο από την Μύκονο στο Ψυχικό και μας περιμένει με εκπτώσεις που φτάνουν το -80%!

Με -θεϊκό- μακρυ φόρεμα Κristina T για το νησί (-80%!!!), πέδιλα (to die…) Anna Baiguera, και τη Ανθή Ζήση, καλό άγγελο του καλοκαιρινού μας shopping!

Λοιπόν, την Τετάρτη που μας πέρασε και όπου πραγματοποιήθηκε το opening day, ήρθατε από νωρίς το πρωί έως πολύ αργά το βράδυ (εγώ προσωπικά έφυγα από το Melivia Pop Up Shop κατά τις 22.00′ και το μαγαζί ήταν ακόμη γεμάτο από φίλες), και η μόνη σας ερώτηση-ανησυχία ήταν για το αν θα εξαντληθούν τα καλύτερα κομμάτια των πιο αγαπημένων Resort Συλλογών, για να έρθετε ξανά (και ξανά…).

Shopping με τις αγαπημένες μου Ιλεάνα Ισμυρίδη, Κατερίνα Μαντά και Αρετή Ντάρμα

Join us!

Φαίη Μπέη, Ιλεάνα Ισμυρίδη, Άννα Ρενέ Αχιλλεούδη, Μαρίλια Βαζαίου

Με την Καλλιόπη Τζάννου, με την οποία μοιραζόμαστε τα καλοκαίρια μας μεταξύ Πόρτο Χέλι και Σπέτσες….

Αυτή την στιγμή λοιπόν που γράφω αυτό το post, Δευτέρα μεσημέρι, βρίσκομαι και πάλι εδώ, και σας διαβεβαιώ πως όχι μόνο δεν εξαντλούνται οι καλύτερες δημιουργίες σε προσφορά, αλλά ανανεώνονται διαρκώς, ώστε να μπορείτε να ανακαλύψετε και άλλους, ακόμη πιο ιδιαίτερους θησαυρούς σε συγκλονιστικές τιμές.
Τελευταία δικιά μου αγορά, ένα υπέροχο καφτάνι Chloe, το οποίο απέκτησα με -70%…

Ιλεάνα Ισμυρίδη, Ελένη Στασινοπούλου, Ανθή Ζήση, Φαίη Μπέη

To Melivia Resort Concept Store, μετά το success story που έγραψε στο νησί της Μυκόνου λοιπόν, συνεργάζεται με το The Pop Up Project, και σας προσκαλεί να επιλέξετε τις καλύτερες Luxury Resort wear δημιουργίες του Melivia Pop Up Store στο Ψυχικό, όπου θα βρείτε τις πιο δημοφιλείς παλαιότερες και νέες συλλογές beachwear, σε εκπτώσεις έως -80%.

Dreams are made of sand, sun & sales!
Join us…

Διεύθυνση: Στρατήγη 5, Ν. Ψυχικό
Διάρκεια Melivia Pop Up Store: 18 Απριλίου – 31 Μαΐου
Powered by: The Pop Up Project

error: Content is protected !!