ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Hilton Αθηνών συμμετέχει και φέτος στην «Ώρα της Γης»

Το Σάββατο 25 Μαρτίου, στις 20:30, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα ενώσουν τις «δυνάμεις» τους, στέλνοντας ένα πολύ ηχηρό μήνυμα ενάντια στην υπερθέρμανση του πλανήτη. Κι αυτό με μια απλή πράξη: κλείνοντας τα φώτα για μία ώρα. Και φέτος, το Hilton Αθηνών θα συμμετάσχει σε αυτή την παγκόσμια πρωτοβουλία του WWF (World Wildlife Fund), που συμβολίζει ότι όλοι εμείς μπορούμε να δράσουμε για να προστατεύσουμε το περιβάλλον.
Η «Ώρα της Γης» απευθύνεται σε όλους: σε κάθε πολίτη, κάθε επιχείρηση, κάθε ανθρώπινη κοινότητα. Ξεκίνησε το 2007 στο Σύδνεϋ και κάθε χρόνο έχει όλο και μεγαλύτερη απήχηση. Και φέτος, καλούμαστε να δράσουμε, να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας και να συμμετάσχουμε ενεργά σε αυτή την πρωτοβουλία. Πασίγνωστες τοποθεσίες, μνημεία και κτίρια σε όλο τον πλανήτη θα σκοτεινιάσουν και φέτος.
Το Hilton Αθηνών έχει δεσμευτεί να προστατεύει το περιβάλλον και να ενσωματώνει περιβαλλοντικές πρακτικές στην επιχειρηματική στρατηγική του. Μειώνει συνεχώς τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των δραστηριοτήτων του εφαρμόζοντας πρακτικές που αποβλέπουν στην διατήρηση των φυσικών πόρων, την ελαχιστοποίηση των αποβλήτων και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Earth Hour_Cocktail
Έτσι λοιπόν, το Σάββατο 25 Μαρτίου, ο εξωτερικός και εσωτερικός φωτισμός του ξενοδοχείου θα σβήσει για μία ώρα. Παράλληλα θα γίνεται ειδική ενημέρωση στους πελάτες, προτρέποντάς τους να σβήσουν και εκείνοι τα φώτα των δωματίων τους. Μάλιστα, το Galaxy Bar έχει ετοιμάσει μια έκπληξη για εκείνη τη βραδιά! Δεκάδες μπαλόνια με LED φωτισμό θα εξαπλωθούν στον Αττικό ουρανό. Κάθε μπαλόνι θα περιέχει ένα μήνυμα με σκοπό τη διάδοση της σημασίας αυτής της ενέργειας. Επίσης, για να κινητοποιήσει όλους τους επισκέπτες του ξενοδοχείου, το Galaxy δημιούργησε ένα καινούριο κοκτέιλ, το «Switch off», με τζιν, γλυκάνισο, σέλινο και φρέσκο χυμό lime που εμπνεύστηκαν οι bartenders του ειδικά για εκείνη τη νύχτα.
Θαυμάστε την Αθήνα από ψηλά υπό το φως των κεριών δημιουργώντας μια αξέχαστη ατμόσφαιρα και συμβάλετε ταυτόχρονα στην προσπάθεια.
Για να μάθετε περισσότερα για την «Ώρα της Γης» επισκεφθείτε το www.earthhour.org.

error: Content is protected !!