ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Happy birthday Zeus+Δione!

Η Zeus+Δione παρουσίασε στο GB Corner το επετειακό της γούρι επισφραγίζοντας μια δεκαετία επιτυχιών!

Μαρέβα Γκραμπόφσκι, Γιάννης Κολοτούρας, Δήμητρα Κολοτούρα

Με ένα pre Christmas cocktail party στο GB Corner της Μεγάλης Βρετανίας, παρουσίασε το γούρι της η Zeus+Δione για το 2023. Φίλοι του brand, δημοσιογράφοι, bloggers, και προσωπικότητες του χώρου των τεχνών και της μόδας, παρευρέθηκαν στο χώρο για να γιορτάσουν παρέα με τη Ζeus+Δione που φέτος κλείνει τα δέκα της χρόνια! Η Zeus+Δione γιορτάζει μια δεκαετία δεξιοτεχνίας, αυθεντικότητας και διαρκούς εξέλιξης με ένα γούρι που φέρει την ομηρική προσωποποίηση της αγάπης, της ομορφιάς και της αιώνιας νεότητας. Την θεϊκή ένωση του υπέρτατου Θεού Δία και της Ωκεανίδας Διώνης, “Ιερού Ζεύγους” και γονέων της Θεάς Αφροδίτης.

Luck Charm

Έλενα Ξυλά, Σία Ξανάλατου, Δήμητρα Κολοτούρα

Μέμα Σιμωνετάτου, Γιάννης Βογανάτσης, Ιωάννα Σακελλαρίου

Ελένη Κωνσταντινίδη, Αρετή Ντάρμα, Τίτη Ντάνου, Σίλια Κωνσταντινίδου, Άννα Ροκοφύλλου, Αντιγόνη Ντάνου

Μαριάννα Σταφυλοπάτη

Έλλη Φιλιπποπούλου, Δήμητρα Κολοτούρα

Έλενα Σκουλά, Δήμητρα Κολοτούρα, Marios Schwab

Ο Marios Schwab – creative director της Z+Δ – επανέρχεται στο μύθο που ενέπνευσε το brand, συνθέτοντας ένα επετειακό κόσμημα. Ένα σύμβολο αναγέννησης και εσωτερικής δύναμης, σχεδιασμένο να διοχετεύσει τόσο τις επιθυμίες μας όσο και την καλή τύχη που θα θέλαμε να περιβάλει τη νέα χρονιά.

Όλινκα Βαρβιτσιώτη, Νάντια Θεοχαράκη

Νινέττα Βαφειά, Δήμητρα Κολοτούρα, Julia Bernard

Λάνα Δαυίδ, Ζέτα Αντσακλή, Αλεξία Βαρδινογιάννη

Θάλεια Καραφυλλίδου, Δήμητρα Κολοτούρα

Αντωνία Καρρά, Δήμητρα Κολοτούρα

Γαλάτεια Λασκαράκη

Αγάπη Σμπώκου

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου

Μάτα Ζησιάδη

Τέτη Μιχαλαριά

Μαρίλια Βαζαίου, Δήμητρα Κολοτούρα

Περικλείοντας δέκα δημιουργικά χρόνια, το επετειακό γούρι της Zeus+Δione για το 2023, είναι εμπνευσμένο από ένα κέρμα δραχμής της αρχαίας Ηπειρώτικης Συμμαχίας που κυκλοφόρησε την Ελληνιστική Περίοδο. Περασμένο σε μια πλεγμένη αλυσίδα ή κορδόνι, το κόσμημα είναι κατασκευασμένο από επίχρυσο ασήμι και φέρει στην μπροστινή όψη τις ανάγλυφες προτομές του Δία, στεφανωμένου με φύλλα βελανιδιάς, και της Διώνης, με στεφάνη και χιτώνα. Στην πίσω όψη είναι χαραγμένη η Μέλισσα, η «Αγνή Μητέρα Μέλισσα», τροφός του Δία, σύμβολο της επιμέλειας, της αγνότητας και της σοφίας. Ένα κόσμημα, που φέρει το μύθο από το παρελθόν στο σήμερα, ένα φυλαχτό για να μας συνοδεύει καθημερινά ενδυναμώνοντάς μας.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!