ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Nordic Mood You had me at Ho Ho Ho!!!

H JYSK, η μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων από τη Δανία παρουσίασε τη νέα ανανεωμένη συλλογή της Nordic Mood με έπιπλα και είδη διακόσμησης για το σπίτι. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν, με καλεσμένους εκπροσώπους από τον δημοσιογραφικό χώρο.

Μαρία Καλλιμασιά

Τα Χριστούγεννα είναι εποχή χαράς και γιορτής και ο χώρος του σπιτιού, αποτελεί το επίκεντρο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να δημιουργήσουμε μια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που μας προσκαλεί να είμαστε «μαζί». Η νέα συλλογή Nordic Mood της JYSK καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε εύκολα να απολαύσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων στο σπίτι.

Κώστας Δημόπουλος Sales & Marketing Manager JYSK Ελλάδας, Στέλιος Καφαντάρης

Το hygge που στα ελληνικά θα μπορούσε να μεταφραστεί ελεύθερα ως «θαλπωρή» είναι ο τρόπος των Δανών για να περνάνε καλά με απλά πράγματα, μόνοι τους ή συντροφιά με την οικογένεια και τους φίλους τους. Στη χώρα του hygge, τα Χριστούγεννα αποκτούν το πλήρες νόημά τους με αυθεντικές οικογενειακές παραδόσεις.

Ζωή Κατσάτου

Μιχάλης Κούβελας

Ένα από τα δώρα το βιβλίο με την φιλοσοφία HYGGIE στο Σπίτι

Δάφνη Νεοφύτου Λία Μπαρόλα

Χρήστος Κούτρας, Ευφροσύνη Πολυζώη

Για τους Δανούς, η μαγεία των Χριστουγέννων αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας όταν φτάνει ο χειμώνας και αυτό γιορτάζεται, με μικρές χειρονομίες που αποτελούν πηγή μεγάλης ευτυχίας, ξεκινώντας από το χριστουγεννιάτικο στολισμό του σπιτιού.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!