ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

HAP: Η Εκδήλωση για την Προστασία των Ζώων που σας προσκαλώ εγώ προσωπικά-και έχω πολλούς λόγους για αυτό!

Το Hellenic Animal Protection διακηρύσσει την προστασία & την ευημερία των ζώων και του ανθρώπου σε ένα φυσικό και υγιές περιβάλλον!

Είμαι πολύ πολύ υπερήφανη. Είμαι υπερήφανη για την -τόσα χρόνια φίλη μου- Άντρια Παπαδοπούλου, η οποία ηγείται αυτού του τόσο σημαντικού, μη κερδοσκοπικού Σωματείου, που στοχεύει στη σύνδεση φιλοζωικών συλλόγων, φορέων, καταφυγίων και εθελοντών σε όλη την Ελλάδα. Είμαι υπερήφανη που μου δόθηκε η δυνατότητα, με όση επικοινωνιακή ή άλλη δύναμη έχω, να συνδράμω και εγώ όσο μπορώ στο όραμα του Hellenic Animal Protection, που είναι η ευημερία και η αρμονική συνύπαρξη ανθρώπων και ζώων. Μα πάνω από όλα, είμαι υπερήφανη για την κόρη μου, που χωρίς τη δική μου παρέμβαση, χωρίς να ζητήσει την άδεια ή την βοήθεια μου, έπιασε από μόνη της την Άντρια Παπαδοπούλου στο τελευταίο Pop up Project, της ζήτησε να της επιτρέψει να συμβάλει όπως μπορεί στην ενημέρωση-εκπαίδευση παιδιών, εφήβων και και ενηλίκων σχετικά με τη σωστή διαχείριση των αδέσποτων ζώων με υπευθυνότητα, αγάπη και σεβασμό, και πλέον, αυτή την Παρασκευή 19 Απριλίου, θα την απολαύσω την Ελμίνα στο πόντιουμ της εκδήλωσης, με θέμα «Σεβασμός στον Άνθρωπο, τα Ζώα και το Περιβάλλον μέσα από την Ενσυναίσθηση», να αναπτύσσει τις δικές της θέσεις και σκέψεις. Είμαι πολύ πολύ υπερήφανη λοιπόν.

Ελμίνα Κατσαρού

Το Hellenic Animal Protection (HAP) ανακοινώνει με χαρά τη διοργάνωση μιας ιδιαίτερης εκδήλωσης, με θέμα «Σεβασμός στον Άνθρωπο, τα Ζώα και το Περιβάλλον μέσα από την Ενσυναίσθηση» , που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Money Show, την Παρασκευή 19 Απριλίου από τις 18:00 έως τις 20:00, στο Athens Marriott Hotel (Λεωφ. Συγγρού 385, 17564, Αθήνα), στην αίθουσα Δήλος. Η εκδήλωση αυτή αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για όλους τους φίλους των ζώων, αλλά και για επαγγελματίες και εθελοντές που ενδιαφέρονται για την επίτευξη σημαντικών βελτιώσεων στον τομέα της προστασίας των ζώων και την αρμονική συνύπαρξη τους με τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα παρουσιαστούν σημαντικά θέματα που αφορούν την προστασία των ζώων, την ανάγκη για πιο αποτελεσματικές πολιτικές και την προώθηση εκστρατειών ευαισθητοποίησης.

Άντρια Παπαδοπούλου

«Θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε διακεκριμένους ομιλητές από διάφορους τομείς που σχετίζονται με την προστασία των ζώων, νομικοί, εκπαιδευτικοί, ψυχολόγοι, συμπεριλαμβανομένων εκπροσώπων φορέων που δραστηριοποιούνται στην προστασία των ζώων, και της κοινωνίας των πολιτών που έχουν αφιερώσει τον χρόνο τους στο σκοπό αυτό. Επιπλέον, θα υπάρξει η δυνατότητα για τους συμμετέχοντες να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στον τομέα της προστασίας των ζώων, καθώς και να εξετάσουν τρόπους συνεργασίας για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα ζώα στην κοινωνία μας» μου λέει η Άντρια Παπαδοπούλου. Το HAP έχει ως στόχο να προάγει μια πιο συνειδητή και ενεργή συμμετοχή στην προστασία των ζώων, και αυτή η εκδήλωση αποτελεί ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση και το έργο του Hellenic Animal Protection (HAP), μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα, εδώ.

Σας προσκαλώ προσωπικά λοιπόν, τόσο ως φίλη της Ιδρύτριας του HAP, Άντριας Παπαδοπούλου, αλλά και ως μητέρα μίας εκ των ομιλητριών, να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να μοιραστείτε μαζί μας αυτήν τη σπουδαία εμπειρία για τα ζώα και τη προστασία τους.

Για περισσότερες πληροφορίες & συμμετοχές στην εκδήλωση, επικοινωνήστε:
Αριάδνη Νικάκη, Υπεύθυνη Επικοινωνίας, AriaPR
Τηλ: 6979 255 605, Email: info@ariapr.gr

error: Content is protected !!