ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H Wings στο The Pop Up Project: Spring Edition!

Μοναδικά κομμάτια που αποπνέουν φινέτσα. Τολμηρά και εντυπωσιακά, εξωτικής ομορφιάς και καταγωγής, χαρακτηρίζονται από εξαιρετική δεξιοτεχνία και αποτελούν την επιτομή της ανεπιτήδευτης κομψότητας.

Κομμάτια με έντονη προσωπικότητα, που αντέχουν στη καθημερινή χρήση και αρμόζουν στο τρόπο ζωής της σύγχρονης γυναίκας. Κάθε WINGS δερμάτινη τσάντα και αξεσουάρ έχει φτιαχτεί από πολυτελές δέρμα πύθωνα, με φροντίδα στο χέρι, από έμπειρους δεξιοτέχνες. Η καλλιτεχνική διευθύντρια και ιδρύτρια της WINGS Σοφία Ανδριώτη λατρεύει την εξαιρετική απαλότητα του δέρματος του πύθωνα, την αντοχή και τη μοναδικότητα του. Τα μοτίβα στο δέρμα του πύθωνα είναι μοναδικά, όπως τα δακτυλικά αποτυπώματα, κάνοντας την κάθε δημιουργία αληθινά μοναδική. Με γνώμονα το ποιότητα έναντι της ποσότητας και την πολιτική ορθής μεταχείρισης των ζώων, η Σοφία αναζητά τα καλύτερα δέρματα παγκοσμίως, δημιουργώντας εντυπωσιακές, και διαχρονικές συλλογές.

Το υψηλό επίπεδο δεξιοτεχνίας συνδυασμένα με τη μικρή παραγωγή, έχουν ως αποτέλεσμα να δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στη λεπτομέρεια, φροντίδα και αγάπη σε κάθε δημιουργία. Μια ματιά, ένα άγγιγμα και μπορείτε εύκολα να διακρίνετε την μοναδικότητα της κάθε τσάντας.

Με έδρα της την Ελλάδα, η WINGS ιδρύθηκε το 2009 και έχει από τότε αποκτήσει πιστό και φανατικό κοινό. Οι συλλογές της έχουν φιλοξενηθεί σε αρκετά pop-up, concept stores και boutiques πολυτελών ξενοδοχείων ανά την Ελλάδα. Στόχος της WINGS είναι η δημιουργία high-end, υψηλής ποιότητας διαχρονικά κομμάτια, ακολουθώντας ηθικές και βιώσιμες πρακτικές. Όλα τα προϊόντα φέρουν την πιστοποίηση CITES, προστατεύοντας τον πύθωνα από τη αειφορική εκμετάλλευση.

Το δέρμα πύθωνα που χρησιμοποιείται για κάθε δημιουργία WINGS είναι κορυφαίας ποιότητας και με τη σωστή φροντίδα και φύλαξη θα διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση για αρκετά χρόνια.

H δέσμευση της Wings ως προς την ηθική και βιώσιμη μόδα βρίσκεται στην καρδιά της φιλοσοφίας και των αξιών του brand. Όλες οι τσάντες και δερμάτινα αξεσουάρ φτιάχνονται από ειδικούς, έμπειρους δεξιοτέχνες εξ ’ολοκλήρου στο χέρι, χρησιμοποιώντας δέρμα από πύθωνες που εκτρέφονται σε φάρμες της Ινδονησίας με σκοπό την παραγωγή κρέατος.

Στη Wings η επιλογή των πρώτων υλών γίνεται βάσει κατευθυντήριων οδηγιών της Σύμβασης CITES (Σύμβαση για το Διεθνές Εμπόριο Ειδών Άγριας Πανίδας και Χλωρίδας που απειλούνται με εξαφάνιση), μέσω ενός ενιαίου συστήματος αδειοδότησης και πιστοποιητικών διακίνησης που εκδίδονται αποκλειστικά από τις αρμόδιες αρχές CITES. Με αυτό τον τρόπο υπάρχει η εγγύηση πως το δέρμα πύθωνα που προμηθεύεται η Wings προέρχεται από ελεγχόμενες και υπεύθυνες πηγές που αγκαλιάζουν τη δέσμευση του brand προς τις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης και με σεβασμό προς το περιβάλλον, διαφυλάσσοντας με αυτό τον τρόπο το είδος από την υπερεκμετάλλευση.

Ανάμεσα στους στόχους της πολιτικής βιωσιμότητας που έχει θέσει η WINGS είναι και η στήριξη των τοπικών κοινωνιών. Τα προϊόντα φτιάχνονται με φροντίδα, αποκλειστικά στο χέρι, από έμπειρους δεξιοτέχνες σε Ελλάδα και Ασία. “Υποστηρίζουμε έτσι μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις με μεγάλη εμπειρία στην επεξεργασία του δέρματος πύθωνα, που μεταλαμπαδεύουν την τέχνη τους από γενιά σε γενιά. Κάθε τσάντα έχει δουλευτεί με φοβερή προσοχή στη λεπτομέρεια, σε κάθε στάδιο της παραγωγής της, αποτελώντας κομμάτι ανεκτίμητης αξίας που θα φορεθεί για πολλά χρόνια”, μας λέει η δημιουργός της Wings, Σοφία Ανδριώτη.

Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project: Spring Edition, που για πρώτη φορά, θα πραγματοποιηθεί για τρεις ολόκληρες ημέρες, την Πέμπτη 6, την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Απριλίου, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 20:00 το βράδυ, στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή, Κασσαβέτη 18, στην καρδιά της Κηφισιάς!

Spread the news, bring friends & join us!

error: Content is protected !!