ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Treasure box στο The Pop Up Project: Spring Edition!

The Pop Up Project: Spring Edition: Πέμπτη 6, Παρασκευή 7 και Σάββατο 8 Απριλίου, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 20:00 το βράδυ, στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή, Κασσαβέτη 18, στην καρδιά της Κηφισιάς!

Στη συλλογή του Treasure box κρύβονται θησαυροί που εμπνέονται από το φως και την ανεμελιά της Άνοιξης για να ομορφύνουν τις μέρες σου.
Κάθε κόσμημα είναι ιδιαίτερο, ανεπιτήδευτα κομψό και σύγχρονο.  Για την Αννίτα, -Head Designer του Treasure box– στόχος είναι να δημιουργεί κοσμήματα υψηλής ποιότητας, με χαρακτήρα που μπορούν να φορεθούν κάθε στιγμή της ημέρας, από αυτά τα αγαπημένα μας, που δεν βγάζουμε ποτέ.

Η νέα limited Easter Collection με κύριο στοιχείο το μαργαριτάρι και τις γοητευτικές ιριδίζουσες αποχρώσεις το, θα σε βάλει σε spring mood μέσα από τα κοσμήματα που σε εμπνέουν σε διαφορετικούς συνδυασμούς για κάθε εποχή!

Ταυτόχρονα η εμπλουτισμένη Fine Collection σε προσκαλεί να την ανακαλύψεις. Κοσμήματα από χρυσό 14 Καρατίων με υπέροχες πέτρες σε ζωηρές αποχρώσεις αποτελούν επιλογές που ξεχωρίζουν για την διαχρονικότητα τους.

Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project: Spring Edition, που για πρώτη φορά, θα πραγματοποιηθεί για τρεις ολόκληρες ημέρες, μεθαύριο Πέμπτη 6, την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Απριλίου, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 20:00 το βράδυ, στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή, Κασσαβέτη 18, στην καρδιά της Κηφισιάς!

Spread the news & bring your friends!

error: Content is protected !!