ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H The Artians by Konstantina στο «Christmas at The Pop up Project» στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!

ΟΚ, το brand The Artians by Konstantina αλλά και η σχεδιάστρια του Κωνσταντίνα Καμπισοπούλου, δεν χρειάζονται συστάσεις. Και σε καμία περίπτωση στο κοινό του Fay’s Control που την έχει αναδείξει σε μία από τις κορυφαίες Ελληνίδες δημιουργούς. Η Κωνσταντίνα Καμπισοπούλου έχει καταξιωθεί τα τελευταία χρόνια στη συνείδηση του πιο απαιτητικού κοινού τόσο για τα ευφάνταστα prints της όσο για τα σχέδια της, που χωρίς να επαναλαμβάνονται, έχουν γίνει σήμα κατατεθέν της.

Για το κοινό του Fay’s Control, οι δημιουργίες της είναι ταυτισμένες με τις περισσότερες εμφανίσεις μου, τα prints της απεικονίζουν τα ομορφότερα καλοκαίρια μου, ενώ κάθε φορά που με ρωτάτε για ένα φόρεμα μου, η απάντηση είναι το όνομα της δημιουργού με τα πιο εμπνευσμένα επαναλαμβανόμενα μοτίβα. Και η συλλογή μου από τα αέρινα shirt dresses της, όλο και μεγαλώνει. Με τη τελευταία της συλλογή, η σχεδιάστρια που σημειώνει μεγάλη επιτυχία σε ΗΠΑ, Βόρεια Ευρώπη και αραβικές χώρες, τίμησε τον μινωικό πολιτισμό και τη χαρά της ζωής.

Μετά την επιτυχία που γνώρισε η συλλογή «Potnia» και τα διθυραμβικά σχόλια όλων των ειδικών της μόδας γι’ αυτήν, η Κωνσταντίνα Καμπισοπούλου συνεχίζει να μας εκπλήσσει με τις εμπνεύσεις της, που συνήθως αντλούνται πολύ μακριά από την πεπατημένη.

Η The Artians by Konstantina, που δεν λείπει από κανένα Pop up Project μιας και το κοινό του λατρεύει τις δημιουργίες της, δεν θα μπορούσε να λείπει ούτε από το «Christmas at The Pop up Project» που θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 8 & το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!

error: Content is protected !!