ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Elli Lyraraki στο «Christmas at The Pop up Project» στο Ballroom του King George!

Πλέον, στη Κρήτη η Έλλη Λυραράκη θεωρείται πρέσβειρα του Μινωικού πολιτισμού, ενώ πρόσφατα οι Financial Times την χαρακτήρισαν ως n New-Minoan Aesthetic Designer.

Η Έλλη Λυραράκη συστήθηκε  πρώτη  φορά στο απαιτητικό κοινό του The Pop up Project τον χειμώνα του 2018. Ερχόταν από την Κρήτη όπου είναι κι ο μόνιμος τόπος κατοικίας της, το Fay’s Control αναγνωρίζοντας την δύναμη της θέλησης της να διακριθεί της αφιέρωσε ένα μεγάλο άρθρο, ενώ η ίδια υποστηρίζει πως ο θεσμός του The Pop up Project ήταν καταλυτικός ώστε να ξεχωρίσει το brand της στην Ελλάδα.

Ο κόσμος του The Pop up Project την αγκάλιασε και της άνοιξε το δρόμο στο πιο εκλεκτό κοινό της Αθήνας. Πέντε χρόνια μετά την πρώτη της εκείνη γνωριμία,  η Έλλη έρχεται και πάλι στο The Pop up Project, αυτή τη φορά στο μεγαλοπρεπές Ballroom του αριστοκρατικού King George!
Και για την ίδια όμως, έχουν αλλάξει πλέον πολλά.

Η Έλλη συμμετείχε στην Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι, ενώ παράλληλα έχουν γίνει δύο ντοκιμαντέρ που αφορούν τη δουλειά της. Ήταν εκείνη που σχεδίασε το Ολυμπιακό Σανδάλι, ενώ συμμετείχε σε εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό φέρνοντας γρήγορα την αναγνώριση.

Πλέον, στη Κρήτη η Έλλη Λυραράκη θεωρείται πρέσβειρα του Μινωικού πολιτισμού, ενώ πρόσφατα οι Financial Times την χαρακτήρισαν ως n New-Minoan Aesthetic Designer.

Η Έλλη έρχεται φέτος  στο «Christmas at The Pop up Project» με τη Μινωική συλλογή, τα μοναδικά παπούτσια που σχεδιάζει και τα οποία μπορούμε να παραγγείλουμε σε όποιο χρώμα και print θέλουμε, αλλά και με τα πρωτότυπα statement κοσμήματα της από φίνα δέρματα στολισμένα με τα χαρακτηριστικά φτερά και κρύσταλλα,  σε ευφάνταστους συνδυασμούς και σχέδια.

error: Content is protected !!