ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τα ομορφότερα στιγμιότυπα από το «Christmas at The Pop up Project» στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!

Με το μεγαλύτερο shopping events της χρονιάς γιόρτασε αυτά τα Χριστούγεννα το The Pop Up Project που έχει γίνει πλέον θεσμός. Με έμπνευση από το ύφος και την αισθητική του Breakfast at Tiffany’s, μαζί με την Ιλεάνα Ισμυρίδη κάναμε οι ίδιες προσωπικά το curation από τις συλλογές των 50 Ελλήνων designers & brands και ανεβάζοντας τον πήχη ακόμη πιο ψηλά, σας ξεναγήσαμε για δύο ολόκληρες ημέρες στο Christmas at The Pop up Project, που θα πραγματοποιήθηκε στους εμβληματικούς χώρους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

                               
ΦΑΙΗ ΜΠΕΗ & ΙΛΕΑΝΑ ΙΣΜΥΡΙΔΗ

Συνεπείς στο καθιερωμένο μας ραντεβού, υποδεχθήκαμε το ομορφότερο κοινό της πόλης στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, εκεί όπου ανάμεσα στις AW23/24 συλλογές των σχεδιαστών και των brands που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τα μεγαλύτερα shopping events της πόλης, ανάψαμε όλοι μαζί τα χιλιάδες λαμπιόνια του εντυπωσιακού Χριστουγεννιάτικου δέντρου, που φώτισε το Αίθριο του εμβληματικού Μουσείου, για να δώσει τον δικό του τόνο στη γιορτή. Μαζί μας στο μαγικά στολισμένο The Pop Up Project, και ο Pepper 96,6, όπου έκανε τις δικές του ζωντανές αναμεταδώσεις μέσα από το Μουσείο, δημιουργώντας ακόμη πιο εορταστική ατμόσφαιρα, μέσα από τις εκπομπές των πιο αγαπημένων μας παραγωγών και τις μουσικές τους επιλογές.

Η ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Η ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΔΗ
ΟΛΑ ΟΣΑ ΖΗΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟ «CHRISTMAS AT THE POP UP PROJECT» ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ
Ο ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, Ο PEPPER 96,6 ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ «CHRISTMAS AT THE POP UP PROJECT» ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΖΕΤΗ ΣΤΑ DECKS ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ANNE RENE ACHILLEOUDIS
ΙΛΕΑΝΑ ΙΣΜΥΡΙΔΗ, ΜΑΛΟΥ ΛΑΡΣΙΝΟΥ, ΖΩΗ ΚΕΡΟΣ
ΧΡΙΣΤΟΣ ΦΙΛΙΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ
Ο ΜΑΚΗΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΡΣΗ, ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ
ΓΙΑ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΨΩΝΙΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3.000 ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ THE POP UP PROJECT!
LET THE MAGIC BEGIN!
ΟΙ ΤΑΤΡΑΠΟΔΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΦΛΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΝΟΥΛΗ!
H DYSON ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΤΗΣ ΙΛΕΑΝΑΣ ΙΣΜΥΡΙΔΗ

ΛΙΑΝΑ ΚΑΜΠΑ, ΦΑΙΗ ΜΠΕΗ

ΛΙΑ ΠΑΠΑΔΑΥΙΔ, ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΥ, ΜΑΡΙΑΝΤΖΕΛΑ ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΙΝΟΣ, ΣΤΕΛΛΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ
ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΖΟΑΝΝΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΣΟΥΡΟΥΚΟΓΛΟΥ
ΑΝΘΗ ΑΒΡΑΜΕΑ, ΣΟΦΙΑ ΑΝΔΡΙΩΤΗ

ΜΑΚΗΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΦΙΛΙΟΣ, ΜΑΡΙΛΥ ΦΙΛΙΟΥ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ

ΦΑΙΗ ΜΠΕΗ, ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΡΟΥ
Η ΖΩΗ ΠΥΘΑΡΟΥΛΗ ΟΧΙ ΜΕ ΜΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ-ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ TESSI ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΕΤΑ ΤΩΝ ΠΙΟ ΚΟΜΨΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ!

Αυτά είναι όλα όσα ζήσαμε μαζί στο «Christmas at The Pop up Project»!

Για δύο ολόκληρες ημέρες επισκεφθήκατε το «Christmas at The Pop up Project» πάνω από 3000 φίλοι που επιλέξατε τα δώρα σας από τους designers & τα brands του μεγαλύτερου Shopping Event της πόλης!

Χορηγοί: Dyson, Bioaxis, Foltene -Pharma-, Bombay Sapphire, aqua carpatica, Filicori
POWERED BY: FAY’S CONTROL

Τσουγκρίσαμε τις ευχές μας με τα πιο υπέροχα Bombay Sapphire cocktails!

ΦΑΙΗ ΜΠΕΗ, ΝΤΕΝΙΖ ΓΙΑΤΡΑ
Antoinetta Koutsouradi

Ballroom, King George
16 & 17 Δεκεμβρίου

Μετά την περσινή επιτυχία της διοργάνωσης στην Αθήνα, στο Foyer του Θεάτρου Παλλάς, στην αγκαλιά της Βουκουρεστίου, αυτή τη φορά η επιλέγουμε το αριστοκρατικό Ballroom του Ξενοδοχείου King George για να υποδεχθούμε με όλη την μεγαλοπρέπεια που αρμόζει, το πιο upscale κοινό της πόλης, τους φανατικούς επισκέπτες του The Pop Up Project. Αυτή τη φορά, οι δύο οικοδέσποινες του Christmas at The Pop up Project θα σας υποδεχθούμε το Σάββατο 16 & την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, {που είναι ανοιχτά τα μαγαζιά}, ακριβώς εκεί που χτυπάει ο παλμός της εορταστικής Αθήνας, στην πιο αριστοκρατική αγκαλιά της πλατείας Συντάγματος. Αυτή τη φορά, οι πιο επιλεγμένοι designers του μεγαλύτερου shopping event της πόλης θα μας ξεναγήσουν στις πιο λαμπερές τους συλλογές, ενώ τα brands που θα λάβουν μέρος θα μας περιμένουν για να επιλέξουμε τα ομορφότερα Χριστουγεννιάτικα δώρα, για εμάς και όσους αγαπάμε. Για μία ακόμη φορά, την εορταστική ατμόσφαιρα του Ballroom του King George θα “ντύσει” μουσικά ο Pepper 96,6, όπου με τις ζωντανές αναμεταδώσεις του, θα μετατρέψει το αγαπημένο shopping event σε ένα μεγάλο Χριστουγεννιάτικο πάρτι.

H Naomi Furs
Μία από τα πιο όμορφες συμμετοχές ήταν αναμφισβήτητα της Jambo Collection και της Marie Stella Maris, που οι περισσότεροι από εμάς επιλέξαμε τα Χριστουγεννιάτικα δώρα μας από τις συλλογές τους!

Σάντρα & Τζοάννα Ναχμία -aka We Love Berries-
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΕΩΡΓΑ, ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΔΗ, ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΕΣ ΤΟΥ THE POP UP PROJECT
ΦΑΙΗ ΜΠΕΗ (ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΩΣ ΚΑΤΩ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ THE POP UP PROJECT, ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ THE ARTIANS BY KONSTANTINA & BROOCH ΑΠΟ ΤΗΝ TESSI) ΖΗΝΑ ΜΠΑΜΠΗ ΜΕ ΤΑΔΩΡΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ!
ΝΑΙ, ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΑΥΤΟΣ Ο ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ …ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ THE POP UP PROJECT ΔΙΑΔΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΤΗΣ DYSON!
Είμαστε πολύ πολύ χαρούμενες και υπερήφανες που η BIOAXIS Homecare, η μοναδική ελληνική εταιρεία που έχει στόχο την ανεξάρτητη διαβίωση των ανθρώπων κάθε ηλικίας, επέλεξε το The Pop up Project για να επικοινωνήσει το έργο και τη προσφορά της.
«Μέχρι το έτος 2050, 1 στους 5 ανθρώπους στον κόσμο θα είναι ηλικίας 60 ετών και άνω», λέει ο κ. Tedros Adhanom Ghebreyesus, Γενικός Διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας». Στη BIOAXIS Homecare συνδυάζοντας υπηρεσίες νέας γενιάς, λειτουργώντας με σεβασμό και εν συναίσθηση, εξασφαλίζουν ότι όλοι οι ηλικιωμένοι μπορούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τη ζωή, αφού προσφέρονται εξατομικευμένες λύσεις που συνδυάζουν τις φυσικές υπηρεσίες φροντίδας & νοσηλείας και την τεχνολογία, με σκοπό την βελτίωση της ζωής των ασθενών.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

CHEERS ILEANA! IT’S WATERLOVE!

Το σωματείο Hellenic Animal Protection συμμετείχε στο «Pop Up project» στο μεγαλύτερο shopping event της πόλης στις 8&9 Δεκεμβρίου στο μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.
Όπως μας είπε η Founder του σωματείου, Άντρια Παπαδοπούλου, “το νεοσύστατο σωματείο μας φιλοδοξεί να κάνει γνωστές τις δράσεις και τους στόχους του στους επισκέπτες του event. Το σωματείο Hellenic Animal Protection δεν είναι ένα ακόμα φιλοζωικό σωματείο. Αποτελεί μια προσπάθεια με κύριο στόχο τον σεβασμό στον Άνθρωπο ,τα Ζώα, το Περιβάλλον σε μια ολιστική οπτική και προσέγγιση. Ο άνθρωπος αποτελεί ένα μόνο κομμάτι της βιοποικιλότητας στον πλανήτη. Δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς την αρμονική συμβίωση με τους άλλους ανθρώπους, τα ζώα, το περιβάλλον. Ο Σεβασμός είναι η λέξη κλειδί! Το σωματείο δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό όραμα. Για να ενημερώσει, να εκπαιδεύσει και να συνδέσει , σωματεία, εθελοντές ,φορείς, αιρετούς σε μια ουσιαστική ,αποτελεσματική ανταλλαγή γνώσεων ,δράσεων ,εξεύρεσης λύσεων .Το όραμα μας είναι η αρμονική συνύπαρξη όλων. Η ευζωία το ζητούμενο με ενσυναίσθηση σε όλες τις καθημερινές εκφάνσεις. Ελπίζουμε στην αρωγή και την συμβολή σας”.
O Κωνσταντίνος Τέγος και η Λία Μπαρόλα με την Ναταλία Γεωργίου στο σαλόνι της Dyson

Το Nakas Concept με τις άκρως Χριστουγεννιάτικες συλλογές του

ΒΡΑΔΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΥΤΟ SHOPPINH EXPERIENCE ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΡΥΘΜΟ ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΕΛΙΑΣ, ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΔΗ, ΦΑΙΗ ΜΠΕΗ, ΘΩΜΑΣ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ

Σας περιμένουμε όλους στο πιο λαμπερό Pop up Project, που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο 16 & την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, εκεί που χτυπά η καρδιά της εορταστικής Αθήνας, στο King George της πλατείας Συντάγματος!

ΦΑΙΗ ΜΠΕΗ & ΙΛΕΑΝΑ ΙΣΜΥΡΙΔΗ

Η γιορτή συνεχίζεται…

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!