ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H συλλογή La Serenissima της Κατερίνας Ψωμά στο The Pop up Project!

Για πρώτη φορά το The Pop Up Project κατεβαίνει στο κέντρο της πόλης, την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στη νέα αστική γειτονιά, στην αγκαλιά της οποίας, δεσπόζει το Foyer του εμβληματικού θεάτρου Παλλάς. Εκεί θα βρίσκεται και η σχεδιάστρια κοσμημάτων Κατερίνα Ψωμά, που φέτος δημιουργεί εμπνευσμένη από την πόλη της Βενετίας και την effortless πολυτέλεια της πλωτής πόλης.


Η φθινοπωρινή συλλογή “Serenissima” εντυπωσιάζει με τα ιδιαίτερα χρώματα ενώ συνδυάζει μοναδικά εκλεκτούς κρυστάλλους, για να δημιουργήσει ξεχωριστά κομμάτια.

Βενετσιάνικες χάντρες, vintage υλικά και ετερόκλητα στοιχεία απηχούν τη χλιδή και τη μυστηριώδη και ταυτόχρονα γαλήνια ατμόσφαιρα της Βενετίας. Κομψή και φανερά εντυπωσιακή αυτή η συλλογή είναι φτιαγμένη για να την απολαμβάνετε στις καθημερινές σας εμφανίσεις σας.


Ανακαλύψτε την ολοκληρωμένη συλλογή “Serenissima” στο The Pop Up Project at the Foyer και ελάτε να γιορτάσουμε τα φετινά Χριστούγεννα στην καρδιά της Βουκουρεστίου και του CityLink, την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου από τις 10:00 το πρωί έως τις 22:00′ το βράδυ.

Let’s Jingle & Mingle Together! 

error: Content is protected !!