ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H SS23 Συλλογή Nikiforidis Jewelry στο The Pop Up Project: Spring Edition!
The Pop Up Project: Spring Edition:
Πέμπτη 6, Παρασκευή 7 και Σάββατο 8 Απριλίου, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 20:00 το βράδυ, στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή, Κασσαβέτη 18, στην καρδιά της Κηφισιάς!

Ασήμι, χρυσός και χρώματα είναι τα τρία στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις συλλογές Nikiforidis JewelryLinealBotanical Bamboo. “Στη Lineal συλλογή τα χρώματα του ουράνιου τόξου μας εμπνέουν να δημιουργήσουμε minimal κοσμήματα σε διαφορετικές αποχρώσεις κάθε εποχή” μας λέει η σχεδιάστρια του brand.

Η τάση να θέλουμε να ξεφύγουμε από την αταξία της πόλης οδήγησε την Nikiforidis Jewelry στα Botanical, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια με αγκαθωτά σχέδια που έρχονται σε αντίθεση με γυαλιστερά χρώματα, όπου σαν να μας ταξιδεύουν σε έναν πολύχρωμο και ευωδιαστό κήπο. Το Bamboo ως σύμβολο μακροζωϊας λόγω της αντοχής αποτέλεσε έναυσμα για την ομώνυμη συλλογή, ιδανική για κάθε δυνατή γυναίκα που επιχειρεί να «κατακτήσει» τον κόσμο.

Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project: Spring Edition, που για πρώτη φορά, θα πραγματοποιηθεί για τρεις ολόκληρες ημέρες, την Πέμπτη 6, την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Απριλίου, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 20:00 το βράδυ, στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή, Κασσαβέτη 18, στην καρδιά της Κηφισιάς!

Spread the news, bring friends & join us!

error: Content is protected !!