ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Dozia K στο The Pop Up Project: Spring Edition!

“Έχοντας ως βασικό πυρήνα το elegant lifestyle, το DoziaK brand επαναπροσδιορίζει το βραδινό ρούχο, προσφέροντας στη σύγχρονη γυναίκα διαχρονικό design για iconic εμφανίσεις”

“Όταν αγαπάς κάτι και το κάνεις βίωμα, δεν μπορείς παρά να δημιουργήσεις” λέει η Ντόζια Κουρούπη Κρασσά, στο Fay’s Control, με αφορμή τη συμμετοχή του DoziaK brand στο {exclusive} The Pop up Project: Spring Edition, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 06, την Παρασκευή 07 και το Σάββατο 08 Απριλίου, στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή.

Με  πηγή έμπνευσης  τη καριέρα της στη ναυτιλία και τα ταξίδια της ανα το κόσμο, η Ντόζια εμπνεύστηκε και σχεδίασε τη συλλογή SS23 με σκοπό να κάνει την αγάπη της για το ρούχο τρόπο ζωής.

“Έχοντας ως βασικό πυρήνα το elegant lifestyle, το DoziaK brand επαναπροσδιορίζει το βραδινό ρούχο, προσφέροντας στη σύγχρονη γυναίκα διαχρονικό design για iconic εμφανίσεις” λέει χαρακτηριστικά η Ντόζια Κουρούπη.

Minimal γραμμές παντρεύονται με προσεκτικά επιλεγμένα υφάσματα και χειροποίητες ραφές  για να αποκαλύψουν μια ισχυρή θηλυκότητα, αγκαλιάζοντας το σώμα και αναδεικνύοντας τα πιο κολακευτικά σημεία του.

“Όραμα μου είναι οι δημιουργίες αυτές να ταξιδέψουν και να συνοδέψουν μερικές απο τις ομορφότερες  αναμνήσεις. Κάθε κομμάτι της συλλογής είναι γεννημένο με τη δική του ιστορία, περιμένοντας την  υπογραφή της γυναίκας που το φοράει για να την ενσαρκώσει”.

Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project: Spring Edition, που για πρώτη φορά, θα πραγματοποιηθεί για τρεις ολόκληρες ημέρες, την Πέμπτη 6, την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Απριλίου, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 20:00 το βράδυ, στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή, Κασσαβέτη 18, στην καρδιά της Κηφισιάς!

Spread the news, bring your friends and join us!

error: Content is protected !!