ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H Souroti δίπλα στους Greek Designers και στο The Pop Up Project!

Το ραντεβού μας να φέρουμε τη λιακάδα στον κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, όπου αύριο Πέμπτη 17 και μεθαύριο Παρασκευή 18 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί το μεγαλύτερο shopping event της χρονιάς, δεν θα μπορούσε να μην συνοδεύεται και με το ραντεβού μας με τη Souroti, η οποία, για άλλη μία φορά θα δροσίσει τις στιγμές μας! Είτε ως μοκτέιλ, σε συνδυασμό με φρούτα ή αρωματικά μέσα στο ποτήρι, είτε κατευθείαν από το can όσο ψωνίζουμε τις ομορφότερες resort δημιουργίες των καλύτερων designers & brands, η souroti -η οποία φυσικά δεν περιέχει ζάχαρη ή θερμίδες- θα μας δροσίσει με τις υπέροχες γεύσεις της, με τα φυσικά αρώματα από βότανα και άνθη από την ελληνική γη.

It’s good to know: Μια σημαντική ελληνική εταιρία που μετρά ένα αιώνα ζωής και συνδέει την ύπαρξη και την υπεροχή της με την ιστορική πηγή Σουρωτή που από τον 4ο αιώνα π.Χ. είναι πηγή αναφοράς για την εξαιρετική ποιότητα του νερού και τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Στην αρχαία Ανθεμούσα, σημερινά όρια Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής αναβλύζει από την ομώνυμη πηγή, άθικτο από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, το φυσικό μεταλλικό νερό souroti με προσθήκη διοξειδίου του άνθρακα. Ένα μοναδικής ποιότητας και γεύσης, φυσικό μεταλλικό νερό, με την ίδια ακριβώς σύσταση στις αναλύσεις στοιχείων από το 1916 έως σήμερα.
Η κυκλοφορία του νερού σε μεγάλο υπόγειο βάθος, και το πέρασμά του από πετρώματα ιδιαίτερης σύστασης χαρίζουν στη souroti την ιδιαίτερη μεταλλική της σύσταση και την ξεχωριστή της γεύση. Ο πλούτος της ελληνικής γης προσθέτει τις δικές του σταγόνες στη φυσική συνταγή.
Είναι αλήθεια ότι μόνο ένα λίτρο souroti καλύπτει περίπου το 1/5 των ημερησίων αναγκών σε ασβέστιο και περίπου το 1/6 των ημερήσιων αναγκών σε μαγνήσιο ενός ενήλικου ατόμου.

Η souroti φέρνει στο ποτήρι μας τρία νέα φυσικά αρώματα, δυόσμου και μέντας, λεμονιού και λάιμ και αγγουριού και λάιμ χωρίς ζάχαρη μιας και διαθέτουν λιγότερο από μία θερμίδα.

Σας περιμένουμε όλους στο The Pop Up Project “Let’s Meet Again”, αύριο Πέμπτη 17 Ιουνίου και μεθαύριο Παρασκευή 18 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στον κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, να ξεδιψάσουμε τις ομορφότερες καλοκαιρινές στιγμές μας, ανάμεσα στις καλύτερες resort συλλογές των Ελλήνων σχεδιαστών & brands, με τα φυσικά αρώματα της souroti, σαν μια δροσιστική βουτιά σε φυσαλίδες ενυδάτωσης, αναζωογόνησης και ευεξίας!

error: Content is protected !!