ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Muse Of Infinity στο The Pop Up Project “Let’s Meet Again”!

Αγκαλιάζοντας την ανεπιτήδευτα κομψή αισθητική των διακοπών στην Ελλάδα, η Muse Of Infinity γεννήθηκε στην καρδιά της Μεσογείου και εκπροσωπεί το πνεύμα του αιώνιου Καλοκαιριού.
Οι ολοκληρωμένες συλλογές αναμιγνύουν γλυκά όλα τα αγαπημένα μας beachwear, resort-wear & island-wear κομμάτια, με παιχνιδιάρικη διάθεση!

Η βασική φιλοσοφία του brand είναι να δημιουργήσει ένα ολιστικά θετικό αποτύπωμα. Γι αυτό όλα τα κομμάτια φέρουν την εγγύηση “Handmade In Greece” σε περιορισμένο αριθμό, από υλικά συμβατά με το περιβάλλον.

H Muse Of Infinity στηρίζει ενεργά τους κανονισμούς FairTrade EU για την βιώσιμη μόδα, εφαρμόζοντας τις Ηθικές Πρακτικές εργασίας για το σύνολο της παραγωγής.


“Πειραματιζόμαστε με μαλακές υφές που προσδίδουν αρμονική αναλογία, κίνηση και niche αισθητική σε κάθε outfit, παραμένοντας πιστοί στις προδιαγραφές των υψηλής ποιότητας υφασμάτων, φυσικών χρωμάτων και κολακευτικών πατρόν” λέει η δημιουργός τους στο The Pop Up Project και συνεχίζει “Η αφαιρετική προσέγγιση του κάθε κομματιού επιτρέπει να παρέχεται η βάση μιας κομψής φόρμας που δίνει «χώρο» για ελεύθερο accessorizing! Δημιουργούμε τον καμβά και εσείς προσθέτετε την έμπνευση της Μούσας”


Ολοκληρωμένη τη Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Let’s Meet Again”, την ΠΕΜΠΤΗ 17 & την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στον κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, στη Κηφισιά.
Είσοδος Ελεύθερη!

error: Content is protected !!