ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H νέα συλλογή της Grecian Chick στο The Pop Up Project “Spring Edition”!

Νέα συλλογή, νέα εμμονή!

Τα Grecian Chick εγκαινιάζουν τη νέα σεζόν με μια πρόταση που συνδυάζει τέλεια την αισθητική και την υψηλή ποιότητα που τα χαρακτηρίζει με ένα νέο «συστατικό» που αποτελεί κοινό παρονομαστή για τη σεζόν SS 2019 και αυτό δεν είναι άλλο από τους χειροποίητους ιμάντες.

Μια νέα – custom made – λεπτομέρεια που έχει φτιαχτεί στο χέρι και πρωταγωνιστεί θριαμβευτικά στη νέα collection! Οι ιμάντες υπάρχουν τόσο στα best seller σχέδια του brand όσο και στις νέες προτάσεις.

Τα Grecian Chick αυτή τη σεζόν ανανεώνονται αισθητά, αλλάζουν όψη χωρίς να χάσουν τον αγαπημένο μας boho chic χαρακτήρα και μας καλωσορίζουν σε μια νέα εποχή με ανανεωμένα, υπέροχα φινιρίσματα – στα χερούλια αλλά και στις ραφές – που κάνουν τη διαφορά, μια πλούσια γκάμα χρωμάτων τόσο στις δερμάτινες επιλογές όσο και στις σουέντ και νέα σχήματα που θα γίνουν σίγουρα το άλλο μας μισό φέτος την Άνοιξη και το Καλοκαίρι!

Ολοκληρωμένη την Συλλογή, θα την βρείτε στο 10ο επετειακό The Pop Up Project “The Spring Edition”, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 & το Σάββατο 20 Απριλίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00’ το βράδυ, στο Fougaro/Athens14, 14ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, Κ. Κηφισιά 14564

Μπείτε εδώ για να βρείτε το The Pop Up Project “Spring Edition” ακόμα πιο εύκολα!

error: Content is protected !!