ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H Ladurée στο The Pop Up Project “Spring Edition”!

Μας το ζητήσατε και εμείς το κάναμε! Άλλη μια έκπληξη για τους εκλεκτούς μας επισκέπτες. Η εταιρεία Greek Luxury Products πρόκειται να διαθέσει στο The Pop Up Project “Spring Edition”, πασχαλινές δημιουργίες της εταιρείας Ladurée. Όπως όλοι γνωρίζουμε ξεχωριστή για τα διάσημα macarons, πρόκειται να μας εντυπωσιάσει για άλλη μια φορά με τα πασχαλινά κουτιά της, τα οποία είναι limited edition σχεδιασμένα από τον Βραζιλιάνο σχεδιαστή με κασκόλ Iracema Trevisan.

Κουτιά με μοναδικό στιλ σε συσκευασίες των 12 και 18 macarons, συνδυασμένα ποιητικά με τη φύση και τα φωτεινά χρώματα. Μην ξεχάσετε να τα προμηθευτείτε και να ζήσετε μια 3D εμπειρία μέσω της εφαρμογής που δημιουργήθηκε από τη συνεργασία της Ladurée& Iracema.


Η Greek Luxury Products παρόλα αυτά έχει εξασφαλίσει για τους επισκέπτες της διοργάνωσης εκλεκτά Ladurée macarons με ποικιλία γεύσεων, πασχαλινά λαγουδάκια με ξεχωριστή αισθητική και γεύση καθώς και τα πασχαλινά αυγά σε πολλές αποχρώσεις και μεγέθη, διακοσμημένα με υπέροχα σχέδια που μοιάζουν πραγματικά έργα τέχνης.


Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ. Πρωτότυπες μαρμελάδες και spread από την Παρισιάνικη εταιρεία Confiture Parisienne με την υπογραφή από Michelin Chefs, θα βρίσκονται επίσης προς έκθεση και πώληση είτε συνδυασμένα στα Πασχαλινά καλάθια είτε ατομικά.

Ολοκληρωμένη την Συλλογή, θα την βρείτε στο 10ο επετειακό The Pop Up Project “The Spring Edition”, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 & το Σάββατο 20 Απριλίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00’ το βράδυ, στο Fougaro/Athens14, 14ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, Κ. Κηφισιά 14564.

error: Content is protected !!