ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H νέα capsule συλλογή TOI&MOI στο Hautes Grecians

Η TOI&MOI παρουσίασε την πρώτη συλλογή της Ευγενίας Δημοπούλου στο πρώτο ελληνικό fashion show Υψηλής Ραπτικής «Hautes Grecians», που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από το jenny.gr στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ευγενία Δημοπούλου

Έμπνευση για τη νέα πρωτοποριακή συλλογή του αγαπημένου ελληνικού brand αποτέλεσαν η ιδιαιτερότητα του φωτός και τα μοναδικά κτίρια στο κέντρο της Αθήνας. Στόχος ήταν επίσης στη συλλογή να υπάρχουν στοιχεία από τις παραδοσιακές Ελληνικές στολές, που όμως να αποτυπώνονται ως σύγχρονες λεπτομέρειες διατηρώντας τον urban chic χαρακτήρα της Toi&moi.

Μπάμπης Παπαζαφειρόπουλος, Σοφία Παπαζαφειροπούλου, Γιώργος Παπαζαφειρόπουλος, Ελένη Παπαζαφειροπούλου, Δημήτρης Παπαζαφειρόπουλος, Γιάννης Παπαζαφειρόπουλος

Σταματίνα Τσιμτσιλή με outfit TOI&MOI

Νικολέττα Ράλλη με outfit TOI&MOI

Χάρης Ντάβλας Μαρία Πατρικίου Κωνσταντίνος Παπαζαφειρόπουλος Κατερίνα Παπαζαφειροπούλου Στεφανία Παπαζαφειροπούλου Βάσια Πικρού Ανδρέας Παπαζαφειρόπουλος

Τζένη Μπαλατσινού με outfit TOI&MOI

Η συλλογή περιλαμβάνει δημιουργίες που μπορούν να φορεθούν σε διάφορες περιστάσεις της καθημερινής ζωής μίας σύγχρονης γυναίκας και κινείται στις αποχρώσεις του βυσσινί, του γκρι και του χρυσού.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!