ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Let’s Love & Light!

Τα αγαπημένα καταστήματα Love&Light γιόρτασαν την ανανεωμένη συλλογή τους για παιδιά 0-10 ετών με ένα χαρούμενο play date!

O πεζόδρομος της Κασσαβέτη στην Κηφισιά γέμισε γέλια, μπαλόνια, ζωγραφιές και λιχουδιές. Η Ήρα και η Βεατρίκη υποδέχθηκαν τους φίλους του Love&Light σε ένα χαρούμενο play date για να γιορτάσουν μαζί τους τη νέα σεζόν και να την ανανεωμένη συλλογή με ρούχα και αξεσουάρ για παιδιά 0-10 ετών.

Ζωγραφική, face painting και λαχταριστά χειροποίητα cupcakes από το Different Beast ενθουσίασαν τους πάντες, αλλά η μεγάλη έκπληξη αυτού του ηλιόλουστου all day party ήταν τα ονειρεμένα κομμάτια της νέας σειράς Love&Light, που αντικατέστησαν επάξια εκείνη της C de C -αφού η Cordelia de Castellane, πλέον σχεδιάζει για την Baby Dior.

Οι ιδιοκτήτριες των καταστημάτων LOVE & LIGHT, Ήρα Κατσαντώνη και Βεατρίκη Αρώνες

Το καινούριο ξεκίνημα των καταστημάτων Love&Light έχει και πάλι σύμμαχο την εκλεπτυσμένη αισθητική και μια χρωματική παλέτα που αποπνέει παιχνιδιάρικη και την ίδια στιγμή σοφιστικέ διάθεση. Τα 0-10 ρούχα της ολόφρεσκης συλλογής Love&Light ξεχωρίζουν για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα τους και προσφέρουν το affordable luxury που αναζητούν οι μαμάδες.

Τόνια Βασιλοπούλου

Σήλια Δραγούνη, Ήρα Κατσαντώνη

Maria Enezli

Η Ήρα Κατσαντώνη με τη μητέρα της Ελπίδα

Βεατρίκη Αρώνες, Σώτια Πολυκράτη, Κατερίνα Αρώνες

Σήλια Δραγούνη, Ρούλα Σταματοπούλου, Ήρα Κατσαντώνη

Ορνέλλα Παπαντωνίου, Έλενα Κωνσταντοπούλου

Ήρα Κατσαντώνη, Σμαράγδα Ναυρίδη

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου

Η Έλζα Πατσαδέλη με την κόρη της

Βερούσκα Γεωργαντή

Μαρία Παπαθανασίου Αρώνες Managing Director της Outstand Communications, Ορνέλλα Παπαντωνίου

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

 

error: Content is protected !!