ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H Νάνα Μούσχουρη ενώνει τις δυνάμεις της με την “Ελπίδα”!

Τις δυνάμεις της και τη φωνή της με τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και την Πρόεδρο του, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ενώνει για ακόμα μία φορά η διεθνής Ελληνίδα ερμηνεύτρια Νάνα Μούσχουρη.
Σε μία ιστορική συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Ηρώδειο, στις 5 Ιουλίου 2018, με τίτλο «Ένα μύθο θα σας πω», η αγαπημένη καλλιτέχνης επιστρέφει στην χώρα μας στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της σε Ευρώπη, Αμερική και Καναδά.
Μέρος των εσόδων της συναυλίας, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου, θα διατεθεί για τους σκοπούς του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» του οποίου η Νάνα Μούσχουρη είναι αρωγός από την πρώτη χρόνια της ίδρυσής του, το 1990, και «Καλλιτέχνης για την Ελπίδα» από το 2017.

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη υποδέχεται την Νάνα Μούσχουρη στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ»

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Νάνα Μούσχουρη, Μαργαρίτα Μάτσα

Με αφορμή τη συναυλία «Ένα Μύθο θα σας πω» η κυρία Βαρδινογιάννη και η κυρία Μούσχουρη παραχώρησαν κοινή Συνέντευξη Τύπου στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», στο πλαίσιο της οποίας, η κυρία Βαρδινογιάννη ανακοίνωσε ότι μετά από 28 χρόνια αγώνα ενάντια στον παιδικό καρκίνο, η «ΕΛΠΙΔΑ» προχωρά στο επόμενο βήμα της: στη δημιουργία ενός Κέντρου Αριστείας στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων, με την προμήθεια εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας αλλά και με την μετεκπαίδευση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στα μεγαλύτερα πανεπιστημιακά ιδρύματα του κόσμου.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!