ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H Moët & Chandon κηρύττει την έναρξη του 51ου Αγώνα της Ύδρας!

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και τους ευνοϊκούς ανέμους, πάνω από 45 σκάφη απέπλευσαν την περασμένη Παρασκευή από το Mικρολίμανο με προορισμό την Ύδρα, για να συμμετάσχουν στον ιστορικό Αγώνα που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος.
Την έναρξη του Αγώνα, στο σκάφος της επιτροπής έδωσε συμβολικά η κα Ελπίδα Φιλιππίδου– Brand Manager της Moët & Chandon στο πλαίσιο της μακροχρόνιας συνεργασίας με τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος και της συνεχούς υποστήριξης της μάρκας στην ιστιοπλοΐα. Σε αντίθεση με σχεδόν οποιοδήποτε άλλο άθλημα, η ιστιοπλοΐα αντιπροσωπεύει μια απαράμιλλη ανταγωνιστική συγκίνηση που βασίζεται τόσο στην εμπειρία όσο και στη φινέτσα. Ενσαρκώνει το μεγαλείο και την ελευθερία σε μια ενθουσιώδη κλίμακα, με μια παγκόσμια απήχηση που ξεπερνά τα εγχώρια σύνορα σε επίπεδο αθλητών, φιλάθλων και ανταγωνισμού.

Στιγμιότυπο του Αγώνα

Μίκα Χούντα, Μαρίνα Κουταρέλλη

Η Moët & Chandon είναι η πιο αγαπημένη σαμπάνια στον κόσμο, η σαμπάνια των νικητών και των μεγάλων στιγμών και ως εκ τούτου είναι Χρυσός Χορηγός του Spetses Classic Yacht Regatta, του μεγαλύτερου αγώνα κλασσικών σκαφών στην Ανατολική Μεσόγειο αλλά και υποστηρικτής των Ολυμπιονικών Τάκη Μάντη και Παύλου Καγιαλή.

Η κα Ελπίδα Φιλιππίδου δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που έδωσα την εκκίνηση για αυτόν τον ιστορικό αγώνα και που η Moët & Chandon  στηρίζει τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος και το Spetses Classic Yacht – μία διοργάνωση που συμπλέει απόλυτα με τις αξίες του brand.  H ιστιοπλοΐα είναι ένα εμβληματικό άθλημα, το οποίο αποτελεί την  επιτομή του κομψού επιτεύγματος και της διαρκούς επιδίωξης της νίκης και γι’ αυτό η Moët & Chandon βρίσκεται σταθερά δίπλα στους αθλητές αλλά και στους θεατές αυτού του συναρπαστικού αθλήματος»
Η κυρία Άννα Ανδρεάδη, μέλος του ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος,  δήλωσε: «Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία Άμβυξ, με τους οποίους μας συνδέει ένα κοινό όραμα για δημιουργία και μία αγάπη για την ιστιοπλοΐα – ελπίζω να συνεχίσουμε να διανύουμε μαζί πολλά ναυτικά μίλια».

Τζόση Βιτζηλαίου, Άννα Ανδρεάδη

Χριστόφορος Στράτος, Ελπίδα Φιλιππίδου

Φωτογραφίες: Κοσμάς Κουμιανός / Γιώργος Μακρής

error: Content is protected !!