ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H Μαρία Καβογιάννη είναι το νέο πρόσωπο της Vichy!

H Vichy σε μία κομψή εκδήλωση στο Foyer στο Θέατρο Παλλάς, αποκάλυψε σε δημοσιογράφους και φίλους τη νέα Digital Καμπάνια της σειράς Neovadiol με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη ηθοποιό Μαρία Καβογιάννη. Οι καλεσμένοι παρακολούθησαν την παρουσίαση των προϊόντων της εμβληματικής σειράς Neovadiol και στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εξαιρετική παράσταση «Το Τρίτο Στεφάνι» του Κώστα Ταχτσή, σε σκηνοθεσία Κωσταντίνου Μαρκουλάκη, στην οποία πρωταγωνιστεί η Μαρία Καβογιάννη με την Μαρία Κίτσου.

Μαρία Καβογιάννη

Στο event έδωσαν το παρόν σημαντικές παρουσίες όπως η Δερματολόγος & Αφροδισιολόγος , Παναγιώτα Ρήγα, οι Σοφία Καλανταρίδου & Αρετή Αυγουλέα από την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Κλιμακτηρίου & Εμμηνόπαυσης , η Μαρία Αντωνά, Δημοσιογράφος αλλά και γνωστές bloggers & influencers με τις μαμάδες τους, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Μαριτίνα Χαλβατζή, Τζίνα Σμαριανάκη, Μαρίζα Μπαϊρακτάρη – Δρακωτού και Δώρα Λιάπατα.

Η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου με την μητέρα της

Η Μαριτίνα Χαλβατζή με την μητέρα της

Η συνεργασία της Vichy με τη Μαρία Καβογιάννη έχει στόχο να δώσει φωνή στις γυναίκες σε όλα τα στάδια της εμμηνόπαυσης παρουσιάζοντας μια καμπάνια ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και ενδυνάμωσης των γυναικών.

Δημήτρης Λεκκάκος, Διευθυντής Marketing Vichy, Μαρία Καβογιάννη, Mαρία Χατζηαμάλλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας Δερμοκαλλυντικών Προϊόντων L’Oreal Hellas

Φιλύρα Παπακώστα, Γενική Διευθύντρια Δερμοκαλλυντικών Προϊόντων L’Oreal Hellas, Μαρία Καβογιάννη

Γιώργος Μπιτζάνης, Μαρία Καβογιάννη

Ήρα Γεωργίου, Ευρυδίκη Κατσουλάκη, Ελπίδα Σπυριδάκη, Αλεξάνδρα Ρόθου

Τόλης Γιακουμάκης, Επιστημονικός Διευθυντής Δερμοκαλλυντικών προϊόντων, Φιλύρα Παπακώστα, Γενική Διευθύντρια Δερμοκαλλυντικών Προϊόντων L’Oreal Hellas, Μαρία Καβογιάννη, Γιώργος Μπιτζάνης, Διευθυντής Τμήματος Ανάπτυξης Δερμοκαλλυντικών Προϊόντων L’Oreal Hellas

«Αυτή η συνεργασία με τη Vichy δεν αποτελεί για εμένα μια απλή συνεργασία. Είναι ένας τρόπος, ένα μέσο για να ενημερώσουμε όλες τις γυναίκες για ένα θέμα που αποτελεί taboo. Ένας τρόπος για να βρούμε φωνή όλες μας και να πούμε ‘ναι, περνάω εμμηνόπαυση’. Είναι κομμάτι της ζωής μας που είναι αναπόφευκτο και συνάμα όμορφο. Αρκεί να ενημερωνόμαστε για αυτό, να το συζητάμε ανοιχτά και να το υποδεχόμαστε με αγάπη, υπομονή και πολλή επιμονή», σημείωσε η Μαρία Καβογιάννη.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!